21-26 MART ORMAN HAFTASI

21-26 MART ORMAN HAFTASI

Orman Haftası ilçe programı ,Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ,Kaymakam Sayın Muammer KÖKEN, ilçe protokolü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sami AKOĞLAN, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Atatürk İlkokulu

Orman Haftası ilçe programı ,Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ,Kaymakam Sayın Muammer KÖKEN, ilçe protokolü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sami AKOĞLAN, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleşti. 

Günün anlam ve önemine vurgu yapmak adına yapılan konuşmayı Orman İşletme Müdür Yardımcısı Sayın Erdal ŞAHİN gerçekleştirdi. ŞAHİN'in ardından Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Şefi Sayın Umut Çağlar KAHRAMAN'ın  kendi yazıp seslendirdiği  şiir sunumu izlendi. Öğrencilerin okuduğu şiirler ise etkinliğe farkındalık kattı.

Okul tarafından hazırlanan video gösterimi, izleyicilere doğanın ve ormanların önemini bir kez daha hatırlattı. Program kapsamında, ana sınıfı öğrencilerine özel hediyeler de dağıtıldı.

Programın sonunda ise Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Susurluk meydanında fidan dağıtımı yapıldı.Bu anlamlı etkinlik, çevre ve doğa sevgisini pekiştirme adına önemli bir adım oldu. Emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ederiz.



Anahtar Kelimeler: - ORMAN HAFTASI
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı