3 YAŞINDAKİ KIZIN VİDEO VE FOTOĞRAFLARINI ÇEKERKEN YAKALANDI

3 YAŞINDAKİ KIZIN VİDEO VE FOTOĞRAFLARINI ÇEKERKEN YAKALANDI

07 Temmuz 2023 tarihinde, saat 13.30 sıralarında 3 yaşındaki kızın, videosunu ve fotoğraflarını çekti.

07 Temmuz 2023 tarihinde, saat 13.30 sıralarında 3 yaşındaki kızın, videosunu ve fotoğraflarını çekti. 

                Olay şöyle gelişti: 09 Temmuz 2023 Pazar günü Polis Merkezine müracaat eden D.D. 07 Temmuz 2023 tarihinde, saat 13.30 sıralarında kızı Z.D, oğlu K.D ve eşi ile birlikte Susurluk Atatürk Parkı'na oturmaya gittiklerini, yan masada oturan tanımadığı erkek şahsın çocuk parkına giden 3 yaşındaki kızının videosunu ve fotoğraflarını çektiğini, kendisinin telofon ile konuşurken telefonu şüpheliye doğru çevirince  şahsın panik yaparak kaçtığını, konuyla  ilgili herhangi bir müracaatta bulunmadığını, yine ailesiyle parka gittiğinde kızının fotoğrafını çeken şahsı görünce polise bilgi verdiğini, şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etti.

                Yapılan çalışma sonucu, şüpheli şahsın Afgan uyruklu E.G. isimli şahıs olduğu tespit edilerek görevlilerce yakalandı. Şüpheli, alınan ifadesinde; Türkiye'de yaklaşık 4 yıldır kaçak olarak bulunduğunu, müştekinin kızına ait fotoğrafları kendisinin cep telefonundan çektiğini, Afganistan'daki yeğenlerine benzediği için fotoğrafının çektiğini beyan etti. 

                Alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli şahsa ait cep telefonuna inceleme için el konuldu ve şahıs gün içerisinde adliyede hazır edilmek üzere gözaltına alındı.

                ANNE BABALAR DİKKAT!..

                Anne ve babaları bir kez daha uyarıyoruz: Yaz tatilindeyiz. Susurluk Atatürk Parkı çok kalabalık. Aileler, anne ve babalar; dikkatli olun. En ufak bir şüphe duyduğunuzda mutlaka polise haber verin... Bırakın, gereğini onlar yapsın.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı