73 YAŞINDA ÜNİVERSİTE SINAVLARINA HAZIRLANIYOR

73 YAŞINDA ÜNİVERSİTE SINAVLARINA HAZIRLANIYOR

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği Üniversiteye Hazırlık Kursu ilgi görürken, 73 yaşındaki Yusuf IŞIKTAŞ da öğrenciler arasında yer aldı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği Üniversiteye Hazırlık Kursu ilgi görürken, 73 yaşındaki Yusuf IŞIKTAŞ da öğrenciler arasında yer aldı. İktisat Fakültesine girmek istediğini anlatan IŞIKTAŞ, gençlik yıllarında üniversite okuma fırsatı olmadığını söyledi.

                Gömeç'de Ziraat Bankasından emekli olan 2 çocuk ve 2 torun sahibi Yusuf IŞIKTAŞ, üniversite sınavlarına hazırlanmak için Burhaniye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğündeki Üniversiteye Hazırlık Kursuna katıldı. Emekli olduktan sonra evde oturmaktan sıkıldığını anlatan IŞIKTAŞ; "20 yıl önce Ziraat Bankasından emekli oldum. Burada böyle kurs açıldığını duyunca geldim. Kursumuz çok iyi gidiyor. Gençliğimde üniversite okuma fırsatım olmadı. Allah kısmet ederse İktisat Fakültesine girmek istiyorum. Buradaki hocalarımıza teşekkür ediyorum," dedi.

                IŞIKTAŞ'ın çok gayretli olduğunu kaydeden kurs öğretmeni Ahmet ALTINSOY da; "Yusuf ağabey, disiplini ve çalışkanlığı ile gençlere örnek oldu. Çok kararlı. İnşallah üniversiteye girecek," diyerek sözlerini tamamladı. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı