AHMET AKIN SUSURLUK'TA

AHMET AKIN SUSURLUK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN, 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Susurluk'u ziyaret edecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN, 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Susurluk'u ziyaret edecek.

                Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN, seçmen ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu bağlamda AKIN, çarşamba günü saat 10.30'da Susurluk'ta olacak.

                Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sema ACAR, yaptığı açıklamada; "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız              Ahmet AKIN, 24 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 10.30'da Susurluk'ta olacak. Başkan Adayımızı, Susurluk Belediye Başkan Adayımız Hakan Yıldırım SEMİZEL, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer ile birlkte parti binamızda karşılayacağız. 

                Belediye Başkan Adaylarımız Ahmet AKIN ve Hakan Yıldırım SEMİZEL ile birlikte Çarşamba Pazarı'nı ziyaret edeceğiz. Halkımıza, esnaflarımıza hayat pahalılığını, işlerinin nasıl olduğunu soracak, dertlerini dinleyeceğiz. Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret edeceğiz. Büyükşehir Başkan Adayımız Ahmet AKIN; "Balıkesir benm ailem," diyor. Evet, Balıkesir Ahmet AKIN'ın, Susurluk da Hakan Yıldırım SEMİZEL'in ailesi... Yerel seçimleri kazanacak ve sosyal belediyeciliği tüm Türkiye'ye bir kez daha tanıtacağız," dedi. 



Anahtar Kelimeler: AHMET SUSURLUK'
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı