AİLE DESTEK MERKEZİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AİLE DESTEK MERKEZİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Susurluk İlçe Spor Müdürlüğü'nün Okullar Caddesi'nde bulunan binası, Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından Aile Destek Merkezi (ADEM) olarak restore edilip 20 Şubat 2023 tarihinde hizmet

Susurluk İlçe Spor Müdürlüğü'nün Okullar Caddesi'nde bulunan binası, Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından Aile Destek Merkezi (ADEM) olarak restore edilip 20 Şubat 2023 tarihinde hizmete açılmıştı.

                İçerisinde çeşitli kurs odaları, toplantı salonu, mutfak, kreş ve idare odaları bulunan binanın açılışında bir konuşama yapan Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Sosyal hayatta da kullanılabilecek eğitimlerin verildiğine dikkat çekerek; "Burada sosyal bir ortamı sağlamak, hem çocukların ve kadınların eğitsel gereksinmelerine destek olmak hem de aslında burayı bir üretim merkezine dönüştürmek amacındayız. Özellikle bu Merkez, kadınlar açısından bir üretim merkezi olsun. Ürettikleri değeri, kendi ürettikleri ürünü burada doğrudan doğruya bir ekonomik değere dönüştürebilsinler. Bunu özellikle çok önemsiyoruz," ifadelerini kullanmıştı.

Bu bağlamda Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi ile Hastavuk A.Ş. işbirliğinde; Hastavuk A.Ş. personeline Aile Destek Merkezi kursiyerleri tarafından 300 adet önlük/başlık dikildi. Karşılığında 22.500 TL ücret alınarak kursiyerlere gelir sağlandı. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı