AK PARTİ DE 3 İSİM ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK PARTİ DE 3 İSİM ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Susurluk’ta Belediye Başkanlığı seçimleri için AK Parti’den 3 isim aday adaylığını açıkladı.

Susurluk’ta Belediye Başkanlığı seçimleri için AK Parti’den 3 isim aday adaylığını açıkladı. Şafak Mut, Melih Bağırgan, Emrah Çıra, parti yönetimine başvurularını sundu. Aday adaylığını açıklaması beklenen Fahrettin ŞENER’in 22 Kasım 2023 Çarşamba günü başvurusunu yapması bekleniyor. AK Parti’ de aday adaylığı içi son başvuru tarihi 22 Kasım 2023 Çarşamba günü Saat:19.00’da sona erecek. 

Aday adaylığını açıklayan 3 isimden Şafak Mut, İş insanı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi. Melih Bağırgan İş insanı ve 3 Yıl AK Parti Susurluk İlçe Başkanı olarak görev yaptı.

 Emrah Çıra son olarak BASKİ’de Destek Hizmetleri Daire başkanlığı  görevlerini yaptı. Başvurusunu yapması beklenen Fahrettin Şener ise DSİ’den emekli, Susurluk siyasetinin tanınan isimlerden birisi.

 Aday adayları, Susurluk’un sorunlarını çözmek, kalkınmasını sağlamak ve vatandaşların taleplerini karşılamak için projeler hazırladıklarını ifade ettiler. Aday adayları, ayrıca AK Parti’nin Susurluk’ta seçimi kazanacağına inandıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Susurluk’a hizmet etmek istediklerini söylediler.

Susurluk’ta Aday Adayları Seçimi Nasıl Yapılacak?

Aday adaylıklarını açıklayan 3 isim, parti yönetimine başvurularını sunduktan sonra, AK Parti’nin aday belirleme sürecine girdiler. Ayrıca aday adaylığını açıklayacak diğer isimler olursa onlar da listeye dahil edilecek. AK Parti, aday adaylarını temayül yoklaması, anket çalışması, mülakat ve saha araştırması gibi yöntemlerle değerlendirecek. 



Anahtar Kelimeler: PARTİ ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı