AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BAĞIRGAN: "SUSURLUK'A YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR"

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BAĞIRGAN:

Susurluk'a yapılacak 20 yeni derslik, bir cep salonu, iki halı saha ve bir semt sahası yatırımlarının ihale süreçleri tamamlandı.

Susurluk'a yapılacak 20 yeni derslik, bir cep salonu, iki halı saha ve bir semt sahası yatırımlarının ihale süreçleri tamamlandı.

                Susurluk AK Parti İlçe Başkanı Melih BAĞIRGAN, Susurluk'a yapılması planlanan eğitim ve spor ile ilgili yatırımların ihale süreçlerinin tamamlandığı müjdesini verdi. BAĞIRGAN, Susurluk'ta Şerafettin Tunalı İlkokulu'na 12, Hayme Ana MTAL'ye 8 olmak üzere 20 yeni derslik; Şehit Erbil Arslan Ortaokulu'na 'Cep Spor Salonu' Karşıyaka Mahallesine 'Semt Sahası' Muradiye ve Demirkapı Mahallelerine de 'Halı Saha' yapım işi ihalelerinin bittiğini söyledi.

                "SUSURLUK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

                Sosyal medya hesabından yatırımlar ile ilgili bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Melih BAĞIRGAN; "Susurluk için aşkla çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize eğitim ve spor alanlarında kazandıracağımız eserlerden; 8 derslik Hayme Ana MTAL yapımı işi, 12 derslik Şerafettin Tunalı İlkokulu yapımı işi, Muradiye ile Demirkapı mahalleleri halı saha yapımı işi ve Şehit Erbil Arslan Ortaokulu'na yapılacak Cep Salon yapımı projelerinin ihale süreçleri gerçekleştirilmiştir. Susurluk'umuza hayırlı, uğurlu olsun," dedi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı