AK PARTİ'DEN ŞAFAK MUT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK PARTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın, 'Yerel Seçim Çalışmalarını Başlattık,' demesinin ardından Susurluk'ta resmi olarak ilk kez 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Su

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın, 'Yerel Seçim Çalışmalarını Başlattık,' demesinin ardından Susurluk'ta resmi olarak ilk kez 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Susurluk Belediyesi Başkan aday adayı olduğunu Şafak MUT açıkladı.

                Şafak MUT, Belediye Başkanı aday adayı olmak için gerekli dosyayı tamamlayarak Susurluk AK Parti İlçe Başkanı Mesut AKGÜN'e sundu. Başkan AKGÜN, dosyanın eksiksiz tamamlandığını belirterek dosyayı kabul etti ve mühürledi. Kısa bir konuşma yapan AKGÜN, 'hayırlı olsun' dileklerini sunarak mikrofonu Şafak MUT'a verdi.

                Başkan aday adayı Şafak MUT, çok kalabalık bir topluma kısa, ancak rahat anlaşılır bir konuşma yaptı. 

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Şafak MUT'un konuşması şöyle:

                "Ben Şafak MUT, Susurluk doğumluyum. İlk, orta, lise eğitimlerimi Susurluk'ta gördüm. Üniversite eğitimimi Ziraat Mühendisi olarak tamamladım. Esnaf olarak ilçemizde değişik sektörlerde faaliyetler yürütmekte ve hizmet vermekteyiz. Evli ve 1 çocuk babasıyım. AK Partimizde 3 yıl gençlik kolları başkanlığı, yaklaşık 5 yıldır Belediye Meclis üyesi ve grup sözcüsü olarak görev yapmaktayım.

                Bizler, Şafak MUT olarak siyasete burada yani yuvamız olan AK Parti teşkilatlarında başladık. Geçen yıllar içinde yeri geldi bayrak astık, yeri geldi slogan attık. Ancak Ak Parti'de gençliğin yerinin sadece arka sıralarda olmadığını hem sahada hem teşkilatta hem de mecliste gösterdik. Çünkü AK Parti teşkilatı yetiştirir. Birilerinin aksine kendini millet için yeniler ve geliştirir. 

                AK Parti çatısı altında bizler hiçbir zaman makama talip olmayız, biz de bu düstur ile bu zamana kadar bize verilen hangi görev olur ise olsun en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettik. Makam peşinde asla olmadık. Bundan sonra da makam için değil gönüllere girmek ve hizmet etmek için çalışacağız. Gençliğin ateşini, hırsını ve ihtirasını gelip geçici değil, kalıcı olan için, geleceğimiz için, millet için, Susurluk için harcayacağız.

                Siyasetin çıraklığını teşkilatta, kalfalığını Mecliste yaptık; şimdi ise önce Allah’ın izni, halkımızın ve sizlerin takdirleriyle ustalığını da belediye başkanı olarak göstermek niyeti ile bugün burada huzurunuzdayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ufkunu ve ferasetini, Susurluklu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel YILMAZ’ın vizyonunu ve misyonunu, Susurluk için en iyi şekilde yansıtacağımıza olan inancımız ile belediye başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurumuzu yaptık.

                Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim bizi utandırmasın, hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sizler de bizi yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Şimdi bugün itibarıyla hedefimiz Susurluk’umuzu yeniden hizmet ve yeniden gönül belediyeciliği ile buluşturmaktır.”

                



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı