ALİ KEMAL DEVECİLER: "3. KREŞ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK"

ALİ KEMAL DEVECİLER:

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER, sosyal belediyecilik anlayışı ışığında, eğitim alanında yaptığı projelerine bir yenisini daha ekliyor. Eğitimde fırsat eşitliği ve kadınların çalışma hayatına katılmalarını artırmak

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER, sosyal belediyecilik anlayışı ışığında, eğitim alanında yaptığı projelerine bir yenisini daha ekliyor. Eğitimde fırsat eşitliği ve kadınların çalışma hayatına katılmalarını artırmak için, Burhaniye Belediyesi tarafından hizmet veren "Burhaniye Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevlerine" bir yenisini daha ekliyor.

                Öğretmenler Mahallesi Dr Rıfat Caddesi üzerinde Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu yanında bulunan mülkiyeti Belediye'ye ait taşınmaza, Burhaniye Belediyesi'nin 3'üncü Çocuk Gündüz Bakımevi'nin yapılması için gerekli protokoller imzalandı. Belediye tarafından hazırlanacak projeye göre; 3, 4 ve 5 yaş çocuklar için 6 sınıflı, yemekhane, oyun etkinlik alanı olan tek katlı Çocuk Gündüz Bakımevi yapılması planlanıyor.

                Toplam 656 m2 inşaaat alanlı proje için eğitime katkı amacı ile hibe olarak yapılacak gündüz bakımevinin adı ise "Nurten Aslan Gündüz Bakımevi" olacak. 120 çocuğa ikinci bir yuva olacak bakımevi projesiyle ilgili konuşan Başkan Ali Kemal DEVECİLER; "Önceliğimiz asgari ücretle geçinmeye çalışan ailelerin çocuklarına cüzzi ücretle kreş hizmeti verebilmek. Kadınların iş hayatına girebilmeleri için desteklerimiz sürüyor. Okul öncesi eğitim veren çocuk gündüz bakımevlerimizde yetişen çocuklarımız, hem güvenli bir ortamda eğitim alacak hem de yaşıtlarıyla eğlenme ve sosyalleşme olanağı bulacak, dedi. (GÜRDAL ERGEN)



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı