AYDIN ŞEREN: "CHP'DEN SUSURLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYIYIM!"

AYDIN ŞEREN:

Susurluk'un tanınmış isimlerinden Kepekler Mahallesi Muhtarı Aydın ŞEREN, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Susurluk Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını açıkladı.

Susurluk'un tanınmış isimlerinden Kepekler Mahallesi Muhtarı Aydın ŞEREN, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Susurluk Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını açıkladı.

                Aydın ŞEREN, 17 Ekim 2023 Salı günü, saat 20.00'da CHP İlçe binasına kalabalık bir muhtarlar grubu ile gelerek Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

                Susurluk CHP İlçe Başkanı Bekir BARUT'un 'hoş geldin' konuşmasında sonra söz alan Aydın ŞEREN şöyle konuştu: 

                "YÜRÜ GÜZEL SUSURLUK, GELECEĞİN AYDINLIK"

                "Çok değerli Susurluk'umuza Belediye Başkanı olmak benim için bir araç değil amaçtır.

                Dünyaya, hayata toplumsal bir bakış açısından baktığım için kişisel unvanlara hiç gereksinim duymuyorum. Yaşamım boyunca hep bir şeyleri değiştirmek istemişimdir. Ancak bu; koşullar, şartlar ve kabiliyet ile ilgili bir durumdur. Yani ne kadar örgütlü olduğunuzla ilgilidir. 

                Kurtarıcılara inanmam, Susurluk'un ihtiyacı, halk olarak, bir araya gelip çıkarlarımız doğrultusunda politilakar üretebilmektir.

                Sevgili kardeşler; aslında kurtarıcılar sizsiniz!.. Benim payıma düşen bu güne kadarki mücadelelerimden edindiğim araştırmalarımı, bilgimi, pratik tecrübelerimi, kararlılığımı, cesaretimi gücünüze aktarabilmektir.

                Güzide Susurluk'umuza hak ettiği gerçek kent kimliğine kavuşturabilmektir. Yolu sevgiden geçen bu kardeşiniz ile birlikte, bu yol arkadaşlığına sizleri davet ediyorum. Bu bir çalışmaya, üretmeye, paylaşmaya çağrıdır.

                Birlikte, sevgi ve merhamet dolu bir kent oluşturmaya var mısınız?!.

                Hedefimiz belli: Yürü Güzel Susurluk, Geleceğin Aydınlık."

                AYDIN ŞEREN 5 EYLÜL GAZETESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

                Salı günü Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Aydın ŞEREN, 18 Ekim Çarşamba günü 5 Eylül Gazetesi'ni ziyaret etti.

                Belediye Başkanı olduğunda şimdilik saptadığı 13 önemli projeyi yaşama geçireceğini, yeni projeler üretmeye de devam edeceğini söyleyen Aydın ŞEREN; "Susurluk'un ihtiyaçlarını saptıyorum. Öncelikle katlı bir otoparka ihtiyacımız var. Belediye Tesisini daha kullanılır hale getirmemiz gerekiyor. Neden 17 Eylül Üniversitesi'nin bazı fakültelerini Susurluk'a kazandırmayalım? Neden yeni imar planları yaratmayalım? Neden arıtma tesisini tam çalışır hale getirip halkımıza içilebilir bir şebeke suyu sunmayalım?

                Şimdilik söyleyeceklerim bunlar... Diğer projelerimi de ileride Susurluk halkı ile paylaşmaya devam edeceğim," dedi. (DENİZ ERGEN)



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı