BALIKESİR YEŞİLAY ŞUBE BAŞKANLIĞI EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN SUSURLUK ZİYARETİ

BALIKESİR YEŞİLAY ŞUBE BAŞKANLIĞI  EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN SUSURLUK ZİYARETİ

30 Kasım 2022 Çarşamba günü Balıkesir Yeşilay Şube Başkanlığı Eğitim Koordinatörü Hacer ERTÜK ve Şube Personeli Betül KAYAN Susurluk İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Susurluk Yeşilay’ın faaliyetleri kapsamında İlçemizi ziyaret ettiler.

          30 Kasım 2022 Çarşamba  günü Balıkesir Yeşilay Şube Başkanlığı Eğitim Koordinatörü Hacer ERTÜK ve Şube Personeli Betül KAYAN Susurluk İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Susurluk Yeşilay’ın faaliyetleri kapsamında İlçemizi ziyaret ettiler.

          İlçe  Kaymakamı Muammer KÖKEN makamında ziyaret edilerek, Şube Başkanı Ömür AKYILDIZ EROĞLU’nun selamlarının iletildiği ziyarette;  ilçemizde Yeşilay’ın bağımlılık konularında yaptığı çalışmalar konularında fikir alış verişinde bulunuldu.

           İlçe Sağlık Müdürü ve Balıkesir Yeşilay Şube Üyesi Dr. Evren OCAKTAN ve Yeşilay Susurluk Gönüllü Koordinatörleri Yücel KILIÇ, Hatice SAĞLIK, Güler ÖZENÇ ile birlikte “Bizim Aile Engelli Bakım Merkezi” ziyaret edildi. Ziyarette yaklaşan Engelliler Haftası münasebeti ile Engelli ve Yaşlılarımızın Engelliler günü kutlandı. Ayrıca Yeşilay ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) hakkında bilgiler verildi.

         İlçe Müftülüğün aylık olarak yaptığı Din Görevlileri toplantısında Balıkesir Yeşilay Şube Eğitim Koordinatörü Hacer ERTÜRK ve Şube Personeli Betül KAYAN tarafından , Susurluk İmam Hatip Ortaokulu Toplantı Salonunda seminer verildi.

Seminerde;  cami cemaatimizin manevi rehberleri olan imamlarımıza ve Müftülük personeline Yeşilay’ın tanıtımı ve Bağımlılıklardan korunma yolları ile Balıkesir İlinde faaliyette olan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) hakkında bilgilendirme yapıldı.

         Balıkesir Yeşilay Şube Başkanlığı Eğitim Koordinatörü Hacer ERTÜK; eğitim ve ziyaretler kapsamında Susurluk Akparti İlçe Başkanı Melih BAĞIRGAN ve teşkilatını ziyaret ederek “Yeşilay ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)” hakkında bilgilendirmelerin ardından güzel izlenimler ile ilçemizden ayrıldılar.     

      

     



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı