BAŞKAN GÜNEY: "BALIKESİR'İN EN ZENGİN BELEDİYESİ SUSURLUK BELEDİYESİ"

BAŞKAN GÜNEY:

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Susurluk Belediyesi'nin Balıkesir'in en zengin belediyesi olduğunu söyledi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Susurluk Belediyesi'nin Balıkesir'in en zengin belediyesi olduğunu söyledi.

                8 Ekim 2023 Pazar günü Balıkesir İYİ Parti İl Başkanlığı ve Kadın Politikaları Başkanlığının Susurluk'ta düzenlediği kahvaltıda konuşan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, göreve geldiklerinde belediye bütçesinin 2,5 katı kadar borçla belediyeyi devraldıklarını, ancak görevleri sürecinde Susurluk Belediyesini Balıkesir'in en zengin belediyesi haline getirdiklerini söyledi.

                Başkan Nurettin GÜNEY yaptığı anlamlı konuşmada; "Göreve geldiğimizde Susurluk Belediyesi Erdek Belediyesinden sonra en kötü belediye idi. Belediye bütçesinin 2.5 katı borcu vardı. Ben hariç, belediyenin her şeyi hacizliydi. Partizanlık yapmadık. Herkese eşit davrandık. Hiçbir hizmet almayan 7 köyümüze hizmet götürdük. Her şeyi kendimiz ürettik, üretiyoruz. Çöp konteynerlerimizi bile kendimiz tamir ediyoruz. Hiçbir şeyi yıkmadık, üstüne ilave ettik. Bir işçinin bile işine son vermedik. Çalmadık, çaldırtmadık. 

                Susurluk Belediyesini Balıkesir'in en zengin Belediyesi haline getirdik. Hizmet ürettik ve hizmet üretmeye, hizmet etmeye devam ediyoruz," dedi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı