BAŞKAN GÜNEY: "HACI KAVAS SOKAK'TAKİ GİDERDEN 2 ADET ARABA LASTİĞİ ÇIKTI"

BAŞKAN GÜNEY:

5 Eylül Gazetesi Yazarı Gürdal ERGEN ve Kaya KURAL, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

5 Eylül Gazetesi Yazarı Gürdal ERGEN ve Kaya KURAL, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

                Susurluk 5 Eylül Gazetesi yazarlarından Gürdal ERGEN ve Kaya KURAL,4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15.00'da Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile makamında bir söyleşi gerçekleştirdi.

                Başkan GÜNEY, bir soru üzerine Susurluk'ta etkili olan yağışlarda Susurluk Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin olağanüstü çalışmalarından söz etti; Hacı Kavas Sokak'taki olumsuzluğu şöyle açıkladı:

                "Olumsuz hava koşullarına birçok noktada anında müdahale eden ekiplerimiz, Hacı Kavas Sokak'ta karşılaştıkları manzara karşısında şaşkına döndü.

                Hacı Kavas Sokak'ta, gider açma çalışmalarında, giderlerden 2 adet ARABA LASTİĞİ çıktı. Kim, ne düşünerek bu lastikleri su giderine atmıştı? Böyle bir manzara karşısında şaşırmamak mümkün mü? Atıkların bırakılması için Belediyemizin tespit ettiği yerler var. Lütfen atıklarımızı oralara bırakalım. Şehrimizi ve çevremizi temiz tutmak her vatandaşın görevidir. Yaşanabilir bir kent yaratmak da her vatandaşımızın görevidir. 

                Şiddetli yağmura aldırmadan canla başla çalışan, gecesini gündüzüne katan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

                Gazetecilerin; "Mahalle gezilerine devam edecek misiniz?" sorusunu da; "Evet, her Cuma günü bir kırsal mahalleyi ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla dertleşiyoruz. Ben herhangi bir partinin Belediye Başkanı değilim. Ben, Susurluk halkının başkanıyım. Onların her türlü sorunu benim ve mesai arkadaşlarımın da sorunudur. Durmadan, yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepimizin daha güzel bir Susurluk'ta yaşama hakkı var. Bizler de mesai arkadaşlarımız ile birlikte bunu yerine getirmeye çalışıyoruz," şekilinde yanıtladı. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli