BAŞKAN GÜNEY MÜTEAHHİTLER İLE BULUŞTU

BAŞKAN GÜNEY MÜTEAHHİTLER İLE BULUŞTU

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Susurluk'un deprem durumunu görüşmek üzere müteahhitler ile bir araya geldi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Susurluk'un deprem durumunu görüşmek üzere müteahhitler ile bir araya geldi.

                Susurluk'ta faaliyet gösteren müteahhitler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ve Başkan Yardımcısı Sibel SARI, ilçenin depreme dayanıklılığı ve mevcut durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Belediye Ayran Evi'nde düzenlenen toplantıda, Susurluk'ta yapılaşmanın daha güvenli, denetimli ve sorumlu yapılabilmesi için bilgiler sunuldu.

                Toplantıya, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Aysun AYKAN katılarak; "Susurluk ve Çevresinin Depremselliği" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Tüm bunların yanında gönüllü müteahhitler ile birlikte Ilıcaboğazı Mahallesi'ndeki motelde bulunan odaların tadilatını gerçekleştirilerek afet bölgesinden gelen depremzede vatandaşlarımızın kullanıma açılabilmesi için hazır hale getirilmesi talebinde bulunuldu.

                "İŞİMİZE SAHİP ÇIKMALI VE HASSAS DAVRANMALIYIZ"

                Toplantıya katılan tüm konuklara teşekkürlerini ileten Başkan GÜNEY, görüşme sonucunda; "Susurluk için daha denetimli ve güvenlikli çalışmamız gerekiyor. İlçemizde üreticisi, inşaatçısı, işçisi, mühendisi, mimarı ile hep birlikte bu süreci yürütmek zorundayız. Yeni inşa edilecek evlerin en temiz, en sağlıklı, en günenilir şekilde yapılmasının ne denli önemli olduğunu bir kez daha öğrendik. Bu süreci doğru yönetmek görevimiz ve bu sebeple her zamankinden daha hassas davranarak işimize sahip çıkmamız gerekiyor," dedi. 



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN GÜNEY MÜTEAHHİTLER BULUŞTU
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı