BAŞKAN GÜNEY: "SANAYİ BÖLGESİ YAPILACAKSA ALTYAPIYI SAĞLARIZ"

BAŞKAN GÜNEY:

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, 31 Ekim 2023 Salı günü, saat 10.00'da makamında yerel basın mensupları ile bir toplantı düzenledi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, 31 Ekim 2023 Salı günü, saat 10.00'da makamında yerel basın mensupları ile bir toplantı düzenledi.

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, makamında düzenlediği toplantıda, yerel basın çalışanlarına yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi sundu.

                Yahyaköy Mahallesi hudutlarında, 1536 parsel, İ20a04a da bulunan 829.846.09 tapu alanı, ana taşınmaz, mera niteliği taşıyan alanın 'Sanayi Bölgesi' yapılması için çalışma başlattıklarını belirterek; "Bilindiği gibi Göbel Mahallemizde Hayvan Pazarı yapımı düşünülmüş, ancak hiçbir müracaatta bulunulmamış. Yahyaköy'deki mera alanının da Sanayi Bölgesi olması düşünülmüş, ancak hiçbir girişimde bulunulmamış. Biz, girişlerimizi yaptık, çünkü gerekli izinler alınmadan hiçbir şey yapılamaz. Belediye olarak altyapıyı da yapmaya hazırız.

                Ilıcaboğazı Mahallesinde sıcak sudan faydalanarak sera çalışmalarını başlatacağız. En önemli planlarımızdan biri de Belediye Memur ve İşçilerimiz ile dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı düşünüyoruz. Bu alanda çalışmalarımız da başladı. Bir başka deyişle konut sektörünü canlandıracağız. İmkansızları hep başardık, başarmaya devam edeceğiz," dedi. 

                Yapılan yazılı açıklamada da; "29 Ekim 2022'de Başkan Nurettin GÜNEY'in talimatıyla Cumhuriyetimizin 100. yaşını 1 yıl boyunca kutlayacağımız Türkiye'de ilk ve tek olan Cumhuriyetinyüzü Projemiz ile yola çıkmıştık. Susurluk için her adımda, her etkinlikte, her çalışmada Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlamaya başladık. Cumhuriyetinyüzü üst başlığında Beraberüretelim, Birdenbine, Ömür Üreten Kadınlar Gelişim Atölyeleri, alt başlıklarını sıralıyoruz. 

                ...Birdenbine diyerek Belediyemiz olanaklarıyla 9 bin gence, sanırım şimdi bu sayı 10 bini buldu, ücretsiz sanat ve spor kursları düzenledik ve Cumhuriyetimize layık gençlerle aydınlık geleceğimize yatırım yaptık.

                ...Susurluk'un en büyük eksiklerinden birini gidererek Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'ni yaptık.

                ...Tam bir yıl önce Cumhuriyetimizin 100. yaşına özel ilk logoyu tasarlayan, Cumhuriyetin 100. yaşının en özel şekilde kutlanmasına karar veren ve tüm çalışmalarında Atatürk ilkelerini ve Cumhuriyetin aydınlığını kendine yol edinen Susurluk Belediyesi Cumhuriyetimizin 100 yaşının en iyi şekilde kutlayan ilk ve tek kurumdur," konularına yer verildi.

                Başkan Nurettin GÜNEY, katılanlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli