BAŞKAN GÜNEY: "VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEK BİZİM GÖREVİMİZDİR"

BAŞKAN GÜNEY:

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Şeker Mahallesi'nde bulunan üst geçidin hala yapılmaması üzerine aşağıdaki açıklamayı yaptı:

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Şeker Mahallesi'nde bulunan üst geçidin hala yapılmaması üzerine aşağıdaki açıklamayı yaptı:

                "Susurluk Şeker Mahallesi'nde bulunan vatandaşlarımızın Cami, Okul ve Şeker Fabrikası'na ulaşımını sağlayan üst geçit 11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen bir kaza sonucu kullanılamaz hale gelince, çok önemli bir mağduriyet ortaya çıkmıştır.

                Yaklaşık bir buçuk yıldır üst geçidi olmayan mahallemizde bir vatandaşımızın, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Susurluk Meslek Yüksekokulu ve Susurluk Şeker İlkokulu öğrencilerimizin veya cam cemaatinin canına zarar gelmesine göz yumamayız. Susurluk Belediyesi olarak sorumlu olan tüm birimlerle yaptığımız 7 yazışma kayıtlarımızda var ve buradan tüm yetkililere seslenmek istiyorum; bir vatandaşımızın, bir kardeşimizin canı her şeyden değerlidir.

                Bizler, Susurluk Belediyesi olarak gerekli olan desteği vermeye hazırız; projelerimizi köprünün yapımından sorumlu olan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne iletebiliriz.

                Unutmayın makamlar ve mevkilere gelip geçicidir, asıl olan HİZMETTİR. Bizler her zaman vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Bizler makamımız olan yollarda, çarşılarda, köylerimizde vatandaşlarımızla bir olmaya, onların şikayetlerine çözüm üretmeye devam edeceğiz. Biz buradayız.

Nurettin GÜNEY

Susurluk Belediye Başkanı  



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli