BAŞKAN GÜNEY: "YEMEDİK YEDİRMEDİK HİZMETE DEVAM EDİYORUZ"

BAŞKAN GÜNEY:

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; "Yaptığımız çalışmalar, halka sunduğumuz hizmetler ortada. Bugüne değin belediye personelinin tamamına maaşları hiç aksatılmadan zamanında ödendi, ödemeye de devam edeceğiz," dedi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; "Yaptığımız çalışmalar, halka sunduğumuz hizmetler ortada. Bugüne değin belediye personelinin tamamına maaşları hiç aksatılmadan zamanında ödendi, ödemeye de devam edeceğiz," dedi.

                Başkan GÜNEY, Susurluk Beldiyesi olarak aralıksız çalışmalarına devam ettiklerini, halka kazandırdıklarını, alın terine, emeğe saygılı olduklarını belirterek, çalışanların maaşlarının zamanında ödendiğini söyledi.

                Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, gazetemize yaptığı açıklamada; "Belediyemize, halkımıza kazandırmaya devam ediyoruz. Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile bu güne değin kazandırdıklarımızı, bundan sonra da kazandıracaklarımızı halkımız ile paylaşacağız. Şimdilik dökümanlarımız şöyle:

                *Ali Bey Mahallesi 120 ada 30 parsel, *Balıklıdere Mahallesi 145 ada 24 parsel, *Gökçedere Mahallesi 126 ada 5 parsel, *Söve Mahallesi sıfır ada 1020 parsel, *Yaylaçayır Mahallesi 112 ada 1 parsel sayılı taşınmazların Diyanet İşleri Başkanlığı'na

                Söğütçayır Mahallesi 143 ada 9 parsel ve 146 ada 1 parsel sayılı taşınmazların (Maliye Hazinesi) Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilmesine ilişkin karar, Balıkesir Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu'nun 26 Mayıs 2021 tarih ve 483 sayılı Kararın iptaline ilişkin bilgilendirme Susurluk Belediyesi'ne iletildi.

                Söz konusu araziler Susurluk Belediyesi'ne ait iken, 26 Mayıs 2021 tarih ve 483 sayılı Balıkesir Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu kararı ile Diyanet İşleri Başkanlığı'na ve Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilme kararı üzerine, Susurluk Belediyesi tarafından mahkeme yolu ile itiraz edildi.

                Dava sonucunda bahsi geçen arazilerin Susurluk Belediyesi'ne ait olduğu ve Hukuk'a aykırılık bulunmadığı gerekçesiyle devir işleminin reddine karar verildi.

                Bizler, Susurluk Belediyesi olarak halkımızın taşınmazlarını yeniden halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz," dedi. (DENİZ ERGEN)



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı