BAŞKAN KÖYBAŞI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN KÖYBAŞI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Gösterdiği özverili çalışmasıyla Balkesirli hemşehrilerinin takdirini toplayan Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, yerel seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluş ziyaretlerine ara vermeden devam

Gösterdiği özverili çalışmasıyla Balkesirli hemşehrilerinin takdirini toplayan Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, yerel seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Halkın sorun ve isteklerini yerinde dinleyerek yetkililere bizzat ulaştıran KÖYBAŞI, yaptığı ziyaretlerle ilgili genel bir değerlendirmede bulunarak şunları söyledi:

                "Yerel seçimler yaklaşıyor, bizler de çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yoğun bir seçim atmosferindeyiz. Balıkesirimizi hak ettiği belediyecilik anlayışına kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Esnaf ve hane ziyaretleri yaptığımız gibi kurum ve kuruluş ziyaretleri yaparak da vizyon ve misyonumuzu anlatıyoruz.

                Bu kapsamda geçtiğimiz gün Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan ARSLAN'ı, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER'i, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem HİMAM'ı, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut ERGİN'i ve Edremit, Burhaniye, Gömeç Ayvalık CHP İlçe Başkanlarını makamlarında ziyaret ettik. Birlikte yerel seçimler hakkında ve ülke gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulunduk. Halkın sorun, öneri ve isteklerinden söz ettik.

                Ben de başkanlarımıza çalışmalarımızda, plan ve projelerimizden söz ettim. Oldukça bilgilendirici ve verimli bir gün geçirdik. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Belediye Başkanlarımıza, CHP İlçe Başkanlarımıza ve ilçe örgütlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı