BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FAHRETTİN ŞENER: "SUSURLUK'UN OTOPARK SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?"

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FAHRETTİN ŞENER:

Ak Parti'den Susurluk Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Fahrettin ŞENER, Susurluk'un en büyük sorunlarından birinin Otopark sorunu olduğuna değinerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:

Ak Parti'den Susurluk Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Fahrettin ŞENER, Susurluk'un en büyük sorunlarından birinin Otopark sorunu olduğuna değinerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:

                "Susurluk'umuzun en büyük sorunu olan (OTOPARK) sorunu nasıl çözülür? 

                Şehir merkezinde Atatürk Meydanı, Adnan Menderes ve Belediye binasının bulunduğu meydan dahil, tüm alanları iki kat yer altına inilerek, en az 1000 (Bin) veya daha fazlası araç alacak şekilde düzenlenerek otopark yapılır.

                Otopark bittikten sonra tüm bu alanlar tekrar şehir meydanı olarak düzenlenir ve Susurluk'un birçok etkinlikleri bu alanda yapılabilir. Eğer bir şehrin merkezinde meydanı yoksa gelişmesi mümkün değildir.

                Yine Ticaret Odası karşısındaki parkın duvarı iki metre içeriye çekilerek asfaltın yapılıp düzgün şekilde çizgileri çekilerek en az 80 ve üzeri araç alacak şekilde Otopark için yer açılabilir.

                İhtiyaç çok fazla olursa parkın içine de bir kat aşağıya inilerek yine üzeri park olarak düzenlenebilecek şekilde otopark yapılabilir. Karşıyaka tarafına geçen yolun üzerine vergi dairesinin üzerinden araçları bindirerek Yörsan'ın ışıklarına varmadan inecek şekilde yapılacak olan bir Direkli Yolun alt kısmı komple otopark olarak düzenlenebilir. 

                Şehir içinde henüz ev yapılmayan boş arsalar sahibinden kiralanarak, düzgün bir şekilde düzenlenip otopark olarak kullanılabilir. Otopark sorunumuzu çözdükten sonra ana arter yollarımızdan bazılarını Balıkesir şehir merkezindeki ana cadde gibi tek gidişli yollar yaparak kaldırımların üzerindeki insanların daha rahat yürümelerini ve mümkünse belirli bölümler öğrencilerin okula gitmeleri için de bisiklet yolları olarak düzenlememiz gerektiğini düşünüyorum.

                Tabii bu projeyi tüm Susurluk'ta yaşayan insanların Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yücel YILMAZ ve vekillerimiz, sivil toplum ile birlikte ortak bir noktaya getirerek bunu başaracağımıza inanıyorum.

                Gelecek yazımda konut sorunu nasıl çözülür? konusunu birlikte konuşalım. 

                Susurluk Belediye Başkan Aday Adayı Fahrettin ŞENER

                



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı