BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ KAYA KURA: "HİÇBİR OLUMSUZLUK YAŞANMADI!"

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ KAYA KURA:

Hafta sonu, Türkiye'de 66 İl'de hava koşullarının çok kötü seyredeceği açıklandı. Beklendiği gibi birçok ilde şiddetli yağmur sele sebep olurken rüzgar ve fırtınanın etkisiyle ağaçlar devrildi, dereler taştı; bazı ev ve iş yerleri

Hafta sonu, Türkiye'de 66 İl'de hava koşullarının çok kötü seyredeceği açıklandı. Beklendiği gibi birçok ilde şiddetli yağmur sele sebep olurken rüzgar ve fırtınanın etkisiyle ağaçlar devrildi, dereler taştı; bazı ev ve iş yerlerini sel suları bastı.

                Balıkesir'de de hafta sonu şiddetli yağmur geçişleri yaşandı. Susurluk'ta da özellikle cumartesi ve pazar günü dinmeden devam etti yağmur. Ancak Belediye Başkanlığının aldığı önlemler nedeni ile bir olumsuzluk yaşanmadı.

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, şehir dışında olduğu için yerine Belediye Meclisi üyesi Kaya KURAL'ı vekil olarak bıraktı. Belediye Başkan Vekili Kaya KURAL'ın yaptığı açıklamaya göre, cumartesi ve pazar günleri Susurluk'ta yağış nedeni ile tehlikeli bir durum meydana gelmedi.

                Belediye Başkan Vekili Kaya KURAL; "Ülkenin genelinde şiddetli yağmur yağacağı, rüzgarın çok sert eseceği uyarıları günler öncesinden yapıldı. Başkan GÜNEY, şehir dışında olduğu için yerine beni vekil olarak bıraktı. Yağışlar başlamadan su giderleri, menfezler Susurluk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol edildi, varsa eksiklikler giderildi. Hacı Kavas Sokak'ta su giderine araba lastiği atılmıştı. Bu nedenle oluşan zarar tamir edildi ve suyun normal akışı sağlandı. Çay Caddesi'nde de gerekli önlemler alındığından herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

                Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, cumartesi ve pazar günleri, neredeyse her saat başı beni arayarak, ya da mesaj atarak Susurluk'taki yağış hakkında bilgi aldı. Kendisine sık sık olumsuzluk yaşanmadığını bildirdim. Başta Fen İşleri Müdürlüğü olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum," dedi. (GÜRDAL ERGEN)



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı