BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN GÜNEY CHP'Yİ ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN GÜNEY CHP

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, 4 Ekim 2023 Çarşamba günü, saat 15.30'da Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret etti.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, 4 Ekim 2023 Çarşamba günü, saat 15.30'da Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret etti.

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, CHP'yi ziyaret etti. Başkan GÜNEY'i Susurluk CHP İlçe Başkanı Ümit Bekir BARUT, Kadın Kolları Başkanı Alev ÇOBANKUYU, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer karşıladı. 

                CHP İlçe Başkanı Bekir BARUT'un 'Hoş Geldin' konuşmasından sonra söz alan Başkan Nurettin GÜNEY, Belediye adına ekilen pancardan söz ederek; "Bu yıl 62 dekar alana pancar ektik. İnşallah 440 ton pancar alacağız. Susurluk Şeker Fabrikası'na ilk pancar ürününü teslim eden biz olduk. Fabrika çevresinde bu yıl 300 bin ton pancar ekilecek. Fabrikamız diğer ekim yerlerinden gelen pancarlarla 925 bin ton pancar işleyecek. Buna Susurluk Belediyesi olarak katkıda bulunmak bizleri son derece memnun ediyor," dedi.

                3 Ekim 2023 Salı günü yapılan Belediye Meclisi toplantısında AK Parti Grup Sözcüsü Şafak MUT'un; "Yeni yapılan hastanenin elektrik toprak hattını açmak için Belediyenin kazıcı makinesini yüklenici firmaya kiraladınız mı? Kiralama parasını aldınız mı?" sorusunu sorduğunu; "Evet kiraladım ve parasını aldım," yanıtını verdiğini; Sayın MUT'un da "Kiralama parasını aldınız, ancak kazıcının önünde fotoğraf çektirerek 'ben yaptım' algısı yaratmanız doğru değil," dediğine vurgu yaparak:

                "Belediyenin kazıcı makinesini kiraladım. Çünkü öyle moloz dökülmüş bir yer ki özel kazıcı makine sahipleri burada iş yapmak istememiş. Kira bedelini de elbette yüklenici firmadan aldım. Bakın, Büyükşehir Belediyesinin yetki alanındaki mahalleleri ilçe merkezine bağlayan yollar, meydan, bulvar, cadde ve ana yolları yapmak, yaptırmak, bakım ve onarımı ile bu yolların temizliği ve karla mücadele çalışmalarını yürütmek; kentsel tasarım projelerini uygun olarak bu yerlere cephesi bulunan yapılara ilişkin yükümlülükler koymak... Büyükşehir Belediyesi'nin görevidir. Bu bağlamda Büyükşehir yapmazsa, belediyenin kazıcı makinesini kiralık olarak ben veririm ve bedelini de belediye adına alırım, fotoğraf da çektiririm," dedi.

                Karşılıklı dilek ve temennilerden sonra ziyaret sona erdi. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli