"BELEDİYE BURADA" TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR

2023 yılında başlayan "BELEDİYE BURADA" projesi Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel SARI, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlükleri ile Ömür Üreten Kadınlar;

2023 yılında başlayan "BELEDİYE BURADA" projesi Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel SARI, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlükleri ile Ömür Üreten Kadınlar; tüm belediye ekiplerinin dahil olduğu, gidilen mahallede mahalle halkının sorunlarının karşılıklı görüşüldüğü süreç, hız kesmeden devam ediyor.

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, mahalle halkına vaatler vermek yerine, Belediyenin çalışma ve işi sonuçlandırma sistemlerini anlatıyor. Halkın talepleri görüşülüyor, varsa eksiklikler çalışma planına dahil ediliyor. 

                Belediye Burada projesi, bu hafta Duman ve Kurcaoluk mahallelerinde gerçekleşti. Mahalle sakinleri tarafından sevgi ve saygı ile karşılanan Başkan Nurettin GÜNEY; "Biz durmadan çalışıyoruz, laf değil iş üretiyoruz. Emeklerimizin karşılığını da güleryüzle karşılanarak, halkımızın dualarıyla alıyoruz. Ulaşmadığımız yer, hizmet götürmediğimiz hiç kimse yok. Bu mutlulukla Susurluk halkı ile birlikte çalışmaya ve iş üretmeye devam edeceğiz," dedi.

                BAŞKAN GÜNEY: "İYİKİ YAPMIŞIZ!"  

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, çalışmalarının en başında yer alan Kongre ve Kültür Merkezinin, Susurluk'a ayrı bir değer kattığını söyleyerek; "Susurluk Kongre ve Kültür Merkezini Susurluk halkına kazandırdık. Bu sayede Susurluk halkı, sanat ve kültür etkinliklerine daha sık ve nezih bir ortamda, kaliteli bir şekilde kavuştu. İYİKİ YAPMIŞIZ...

                Ünlü sanatçıların, donanımlı konuşmacıların, deneyimli sanat ekiplerinin ağırlandığı Kongre ve Kültür Merkezi Susurluk halkı için bir değer haline gelmiştir," diyerek mutluluğunu dile getirdi.

                Canlı Hayvan Pazarı için de konuşan GÜNEY; "Bölgemizde en büyük ihtiyaç olan Canlı Hayvan Pazarı da hayvancılıkla ilgilenen vatandaşlarımıza temiz ve güvenilir bir iş sahası sunuyor. Hatfada iki gün, çarşamba ve perşembe günleri hizmet sunan Susurluk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı, Susurluk'a ayrı bir katma değer sağlıyor," dedi. 



Anahtar Kelimeler: "BELEDİYE BURADA" DEVAM EDİYOR
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli