BUĞRA KAVUNCU VE BURAK AKBURAK GÖREVLERİNİ BIRAKTI

BUĞRA KAVUNCU VE BURAK AKBURAK GÖREVLERİNİ BIRAKTI

İYİ Parti'de 31 Mart seçimleri sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra KAVUNCU, partideki İstanbul İl Teşkilatı Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti'de 31 Mart seçimleri sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra KAVUNCU, partideki İstanbul İl Teşkilatı Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak AKBURAK da görevini bıraktığını söyledi.

                İYİ Parti içinde son dönemde yaşanan gelişmeler, parti içi dinamiklerdeki değişimi ve belirsizliği ortaya koyuyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Buğra KAVUNCU, İstanbul İl Teşkilatı Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aynı gerekçelerle iYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak AKBURAK da görevinden istifa ettiğini açıkladı. İki siyasetçi de istifa kararlarını sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna duyurdu.

                KAVUNCU, istifa açıklamasında partiler arasında yapılan ittifakların büyük partileri güçlendirdiğini ve küçük partileri erittiğini ifade ederek, İstanbul'da alınan sonuçların beklenenden düşük olduğunu belirtti. Bu nedenle, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek adına Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı