"BÜTÜN İNSANLAR EŞİTTİR"

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan SARI ve CHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar YAHŞİ, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan SARI ve CHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar YAHŞİ, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

                Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan SARI, Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, insan haklarının insan onurunun temeli olduğuna vurgu yaptı. CHP'li SARI mesajında; "İnsan haklarının tüm dünyada egemen olmasını diliyor, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutluyorum," dedi.

                Balıkesir CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar YAHŞİ de Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. CHP'li YAHŞİ, bütün insanların eşit olduğuna vurgu yaparken mesajının devamında şu sözlere yer verdi: "Eğitimin, sağlığın, barınmanın, gıdanın, çalışmanın, düşünce ve ifade özgürlüğünün şiddetsiz bir toplumun var olabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Kadın hakları, insan hakkıdır. Hepimiz eşit olana değin mücadelemiz sürecek. 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kutlu olsun."

                SUSURLUK CHP İLÇE BAŞKANI SEMA ACAR: “BÜTÜN İNSANLAR EŞİTTİR”

                Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sema ACAR; “Bütün insanlar eşittir,” diyerek şöyle devam etti:

                “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde, bir kez daha dil, din, ırk ve cinsiyet gözetmeksizin tüm insanlara eşit ve adil bir şekilde haklarının teslim edildiği bir dünyaya doğru kararlı yürüyüşümüze katkı sunmasını arzu ediyorum. Tarih boyunca tüm medeniyetlerin ortak aklında hukuk ve adalet; insan onurunun korunması anlamına gelmiştir. Bu özel günde bütün insanların eşit olduğunu bir kez daha haykırıyorum.” (



Anahtar Kelimeler: "BÜTÜN İNSANLAR EŞİTTİR"
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı