BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET AKIN BALIKESİR'DE

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET AKIN BALIKESİR

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN, Balıkesir'de büyük bir coşku ile karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN, Balıkesir'de büyük bir coşku ile karşılandı. 

                CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN, çok sayıda Balıkesirli'nin katıldığı coşkulu buluşmada hemşehrileri ile buluştu. AKIN; "Balıkesirimizeüç teni gerekiyor. Yeni bir vizyon, yeni bir yönetim, yeni bir anlayış. Kişisel rantın değil, halkın ve aklın belediyesi olacağız. Ortak aklı kullanacağız. O akıl, sizsiniz sevgili hemşehrilerim," dedi.

                CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN, CHP Parti Meclisi kararı ile aday gösterilmesinin ardından Balıkesirli hemşehrileriyle ilk kez bir araya geldi.

                Ahmet AKIN'ı şehrin girişindeki Değirmenboğazı mevkisinde CHP Balıkesir İl Başkanı Erden KÖYBAŞI, CHP Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar AYTEKİN, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan SARI, partili belediye başkanları, CHP İl Örgütü ve ilçe örgütlerinden çok sayıda partili karşıladı.

                Meşaleler eşliğinde seçim otobüsünden inen AKIN'a çiçek takdim edildi. Buradan çok sayıda aracın katıldığı konvoy eşliğinde kent merkezine ilerleyen AKIN, Balıkesir Yeni Sanayi Sitesi'nde esnafla selamlaştı. Gar Meydanı'ndan beraberindekilerle birlikte yürüyüşe geçen AKIN, Balıkesirsporlu taraftar gruplarının eşliğinde Milli Kuvvetler Caddesi'nden yürüyerek kent merkezine ulaştı.

                Yoğun ilgi nedeniyle güçlükle ilerleyebilen AKIN, Ali Hikmet Paşa Meydanı'ndaki halk buluşmasında şunları söyledi:

                "Memleketimin güzel insanları, yiğit Balıkesirliler, merhaba. Kahraman Balıkesir, benin güzel ailem Balıkesirim, merhaba. Suyuna, toprağına, havasına, ağacına doyamadığım memleketim merhaba. Değerli hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Şimdi sizleri böyle büyük bir coşku ile görünce, bu heyecanı görünce içimden şunu söylemek geldi. Nerece kalmıştık? Benim güzel ailem, nerede kalmıştık? Tam 5 yıl önce yarım kalan bir sevdam, yarım kalan bir yolum vardı. Şimdi Allah'ın izni, siz ailem Balıkesirim'in desteğiyle bu yolu tamamlayacağız. Şimdi, 5 yıl önce yarım kalan yolumuzu tamamlamaya hazır mıyız? Sandıklara sahip çıkmaya, Balıkesirimiz'in geleceğine sahip çıkmaya hazır mıyız? Bir olmaya, hep birlikte olmaya hazır mıyız Balıkesir? Tarih yazmaya, kazanmaya hazır mıyız? 'Balıkesir benim ailem' diyerek çıktığım bu yola kolay gelinmedi. Doğup büyümekten onur duyduğum memleketime 3 dönem milletvekilliği yaparak hizmet ettim. Nu büyük onuru bana yaşattığınız için önce Allah'ıma şükrediyor, sizlere de çok teşekkür ediyorum. Çok çalıştım çok... Sizlere söz, çok daha fazla çalışacağım." 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı