BÜYÜKŞEHİR'DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 30 MİLYON LİRA DESTEK

BÜYÜKŞEHİR

Amatör Spor Haftası Kapanış Törenine katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ,

Amatör Spor Haftası Kapanış Törenine katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, amatör spor kulüplerine bu yıl için 30 milyon lira maddi destek sağlayacaklarını belirterek spora her noktada destek olacaklarını söyledi. Sporun EN'lerinin de ödüllendirildiği törende Balıkesir'i; ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sporculara da ödülleri takdim edildi.

                Balıkesir Valiliği himayelerinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi ve Altıeylül Belediyesinin destekleriyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni, Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde her yıl Ekim ayının ikinci haftasında eş zamanlı olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında; Balıkesir'de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ tarafından 30 milyon lira nakdi destek verildi.

                FEHİM DİKMEN’E SPORA ADANMIŞ HAYATLAR ONUR ÖDÜLÜ

                Protokol konuşmalarının ardından; Balıkesir’i ulusal ve uluslararası müsabakalarda farklı branşlarda temsil ederek derece elde etmiş sporcularla, uzun yıllar spora hizmet etmiş spor emektarlarına 2023 Sporun EN’leri Ödül Töreninde ödülleri ve plaketleri takdim edildi.

                Susurluk’un Fehim Hoca’sı, Fehim DİKMEN; Necati SEÇAL, Mehmet SARI, Şinasi ÇAĞLI ve Nazım ÇOBAN ile birlikte 2022 Yılı Amatör Spora Adanmış Hayatlar Onur Ödülü’ne layık görüldü.

                Fehim DİKMEN’i kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli