CHP'DE İL BAŞKANLIĞINA İLK ADAY ÖMÜR BOYUER

CHP

CHP'de İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Ömür BOYUER; "Atatürk'ün rehberliğinde tam bağımsız Türkiye için mücadele edelim. Gelin hep birlikte yerel seçimlerde Balıkesir'de CHP'yi iktidara taşıyalım," dedi.

CHP'de İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Ömür BOYUER; "Atatürk'ün rehberliğinde tam bağımsız Türkiye için mücadele edelim. Gelin hep birlikte yerel seçimlerde Balıkesir'de CHP'yi iktidara taşıyalım," dedi. 

                Daha önce CHP Merkez İlçe Başkanlığı yapan, 16 Şubat 2020'deki kongrede de il başkanlığına aday olan Ömür BOYUER, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına girmeye sayılı günler kaldığına dikkat çekerken, ülkemizin ne yazık ki Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, hedeflediği ilerleme ve yükselme ülküsünden çok uzakta olduğunu vurguladı.

                "YENİ YÖNETİMDE ÜYE DE KARAR SAHİBİ OLACAK"

                İl kongresini kazanmaları halinde yapacaklarını anlatan Ömür BOYUER, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

                "Bizim yönetimde olduğumuz CHP Balıkesir İl Başkanlığında; delege seçimlerinde oy veren, ardından yönetimlerini seçen ve yönetici olmazsa kenarda duran, kendinde bırakılan parti üyelerimizin yönetim süreçlerine doğrudan katılım sağladığı bir yönetim anlayışı inşa edilecek. Bizim yönetimde olduğumuz CHP Balıkesir İl Başkanlığında; Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri ile ortak koordine edilecek, kadın ve genç dağılımının da doğrudan sağlanacağı; Emek, Kent ve Yaşam, Kültür, Sanat, Sağlık, Eğitim ve Parti İçi Eğitim gibi başlıklarda 'Yönetici Olmayan' çok kıymetli CHP üyelerinin doğrudan çalışacağı, karar sahibi olacağı bir yeni dönem yaşanacak. Komisyon toplantıları tüm üyelere açık olarak gerçekleştirilecek, alınan kararlar İl Başkanlığı tarafından uygulanacaktır. 

                Biz; halktan, emekten, demokratikleşmeden yana, yurtsever, kamucu ve anti-emperyalist anlayışta olan herkesin desteğini istiyoruz. Gelin hep birlikte laik-demokratik ve sosyal hukuk devletine sahip çıkalım. İlkeli, ahlaklı siyaseti egemen kılalım. ATATÜRK'ün rehberliğinde tam bağımsız Türkiye için mücadele edelim. Gelin hep birlikte yerel seçimlerde Balıkesir'de CHP'yi iktidara taşıyalım.



Anahtar Kelimeler: ' BAŞKANLIĞINA BOYUER
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı