CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL KUTLAMA PROGRAMI

CUMHURİYET BAYRAMI 100. YIL KUTLAMA PROGRAMI

Cumhuriyet Bayramı 100'üncü Yıl Kutlama Programı, Kaymakam Muammer KÖKEN'in başkanlığında, üyelerin iştiraki ile 06 Ekim 2023 Cuma günü hazırlandı.

Cumhuriyet Bayramı 100'üncü Yıl Kutlama Programı, Kaymakam Muammer KÖKEN'in başkanlığında, üyelerin iştiraki ile 06 Ekim 2023 Cuma günü hazırlandı.

                Buna göre:

                Çelenk Sunma Tören:

                28 Ekim 2023 Cumartesi günü Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na saat 13.00'da Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunulacak; Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okunacak, Şanlı Türk Bayrağı göndere çekilecek.

                Tebriklerin Kabul Töreni:

                29 Ekim 2023 Pazar günü, 10.00-10.15 saatleri arasında Kaymakam Sayın Muammer KÖKEN tebrikleri kabul edecek.

                Bayram Kutlama Programı:

                Kutlamalara, 29 Ekim 2023 Pazar günü saat 10.30'da Şehir Stadyumunda devam edilecek.

                Saat 10.30'da Kaymakam Muammer KÖKEN tarafından, beraberinde Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY olmak üzere öğrencilerin, resmi ve özel kurum ve kuruluşların temsilcileri ile halkın bayramı kutlanacak; ,saygı Duruşu yapılarak İstiklal Marşımız okunacak.

                Kutlama mesajları anons edilecek. Kaymakam Muammer KÖKEN, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak. 

                Özel Seçkin Gündüz Bakımevi'nin hazırladığı gösteriyi,  Beşeylül İlkokulu öğrencilerinden oluşan 100 kişilik öğrenci ekibinin "Cumhuriyet Güneşi" adlı  gösterisi izleyecek. 

                Öğrenciler arasında düzenlenen "Cumhuriyet'in 100. Yılı" konulu yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek; şiir ve kompozisyon yarışmasında 1. olan eserler öğrencileri tarafından okunacak. 

                Susurluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce hazırlanan karate ve güreş gösterilerini, Susurluk Müzisyenler Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Bandosunda çalınan marşlar izleyecek.

                Şehit Erbil Arslan Ortaokulu Halk Oyunları ekibi tarafından halk oyunları gösterileri sunulacak. Susurluk Müzisyenler Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği'nin 29 kişiden oluşan bandosu eşliğinde tören geçişi yapılarak stadyumdaki kutlamalar sonlandırılacak.



Anahtar Kelimeler: CUMHURİYET BAYRAMI . KUTLAMA PROGRAMI
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı