CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ ÇELENGİNİ ATATÜRK ANITI'NA SUNDU

CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ ÇELENGİNİ ATATÜRK ANITI

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı, Atatürk Anıtı'na parti çelengini sundu.

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı, Atatürk Anıtı'na parti çelengini sundu.

                Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı, 23 Nisan 2024 Salı günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında  yapılan resmi törenin ardından parti çelengini Atatürk Anıtı'na sundu.

                Çelenk sunumundan sonra Saygı Duruşu yapıldı. Günün anlam ve önemini belriten konuşmayı,Susurluk CHP İlçe Başkanı Sema ACAR yaptı.

                Başkan ACAR yaptığı konuşmada şöyle dedi:

                "Değerli arkadaşlarım, sevgili yoldaşlarım,

                Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümünde yine aynı sevinç, heyecan ve mutlulukla kutluyoruz. 

                Bugün hem Milli mücadelenin hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin sonsuzluğa giden 104. yılındayız.Cumhuriyeti gençliğe, egemenliği çocuklara armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şa6nlı geçmişimizi saygıyla anıyoruz*.

                Mustafa Kemal ATATÜRK tarafı6ndan çocuklara armağan edilen bayram gününde Ulu Önder ATATÜRK'ün çocuklarımız için söylediği bir söze değinmek istiyorum. Ulu Önder ATATÜRK; "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz," sözü ile çocuklarımızın önemini vurgulamış ve bizler de bu vurguyu anlayıp çocuklarımıza, öğrencilerimize büyük bir önem ve hassasiyet ile yaklaşmalıyız.

                Işıl ışıl gözleri ile geleceğimiz olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım. Saygılarımla!..



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı