CW ENERJİ TÜRKİYE YAĞLI GÜREŞ LİGİ'NDE 2023 YILI ÖDÜL TÖRENİ'NE KAYMAKAM KÖKEN DE KATILDI

CW ENERJİ TÜRKİYE YAĞLI GÜREŞ LİGİ

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu (TGGF) CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin 2023 yılı ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül Töreni'ne Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN de katıldı.

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu (TGGF) CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin 2023 yılı ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül Töreni'ne Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN de katıldı.

                Eresin Topkapı Hotel'de düzenlenen etkinliğe, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal ERDOĞAN, TGGF Başkanı İbrahim TÜRKİŞ, CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık SARVAN ve ligde yer alan il ile bazı ilçelerin belediye başkanlarının yanı sıra Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN katıldı.

                Ödül Töreninde açıklamalarda bulunan Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal ERDOĞAN, geleneksel spor federasyonlarının sayısını artırarak branşlarda başarının önünü açtıklarını söyledi.

                Etnospor Konfederasyonu olarak tüm dünyada geleneksel sporları popülerleştirme çalışmaları yaptıklarını vurgulayan ERDOĞAN; "Bu çalışmalarda kurumsal yapıların güçlendirilmesinin önemini gördük. Türkiye'yi analiz ettiğimizde bizim geleneksel sporlarımız 3 başlık altında kategorize edilebiliyordu. Güreş, binicilik ve atıcılık. O günden itibaren şunu savunduk; her birini bir geleneksel federasyonda toplarsak geleneksel okçuluk, cirit ve yağlı güreşin hızlı ivmelenmesine şahit oluruz, dedik. Bunu Bakanlarımıza anlattık ve Cumhurbaşkanımız da bizi destekledi. Bugün geldiğimiz noktada 4 federasyonumuz tüm geleneksel sporlara hizmet ediyor ve söz konusu branşlarda ivmelenmeyi görüyoruz.

                Yağlı Güreş de Türkiye'nin en önemli sporları arasında geliyor. Bu sezonun şampiyonu Orhan OKULU'ya Altın Kemer Ödülü'nü veriyorum," ifadelerini kullandı.

                KAYMAKAM KÖKEN: "HEMŞEHRİLERİMİZ VE DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZLE BULUŞTUK"

                CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin 2023 yılı ödül törenine katılan Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, yaptığı açıklamada; "CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin 2023 yılı ödül törenine katıldım. Ödül töreninde hemşehrilerimiz ve değerli büyüklerimizle görüşmenin onurunu yaşıyorum," dedi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı