DEVECİLER: "CAN DOSTLARIMIZIN HER GÜN YANINDAYIZ!"

DEVECİLER:

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla, Burhaniye’de mama dağıtımı yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER; “Ağzı olup konuşamayan, derdini anlatamayan can dostlarımızın bir gün değil her gün yanında olmaya

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla, Burhaniye’de mama dağıtımı yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER; “Ağzı olup konuşamayan, derdini anlatamayan can dostlarımızın bir gün6 değil her gün yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi.

                4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER ve Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veterinerlik Birimi görevlileri sokak hayvanlarına karşı farkındalık oluşturmak adına Cumhuriyet Meydanı’nda ücretiz mama dağıttı.

                Yapılan mama dağıtım etkinliğinin ardından açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER, Burhaniye Belediyesi olarak sokaktaki dostlara her zaman sahip çıktıklarını belirterek; “Can dostlarımız için Burhaniye Belediyesi olarak bugüne değin elimizden geleni hem Belediyemiz hem de bağışçılarımız sayesinde yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bugün burada farkındalık oluşturmak adına ücretsiz mama dağıtımı gerçekleştirdik. Ağzı olup konuşamayan, derdini anlatamayan can dostlarımızın bir gün değil her gün yanında olmaya devam edeceğiz. Sokak hayvanlarını bir gün değil her gün anımsayalım, onların dostumuz olduğunu unutmayalım. 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü kutlu olsun,” diye konuştu.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı