DURSUN MİRZA'DAN ADAY ADAYLIĞI ŞOVU

DURSUN MİRZA

Önceki dönem Bandırma Belediye Başkanı Dursun MİRZA, 2024 Mahalli İdare seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Önceki dönem Bandırma Belediye Başkanı Dursun MİRZA, 2024 Mahalli İdare seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

                Aday adaylığı başvuru dosyasını, CHP İlçe Başkanı Mehmet ATAK'a teslim eden Dursun MİRZA konuşmasını, kalabalık bir topluluk önünde gerçekleştirdi.

                Dursun MİRZA; "Siyasete İlçe Başkanlığıyla başladım. Belediye Meclis üyeliğiyle devam ettim. Sonrasında 5 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. Siyasetin her kademesinde Bandırma'da hizmet ettim. 2019 yerel seçimlerinde, Genel Merkez halkın sesini dinlemedi. Anketler dikkate alınmadı. Başkan adayı yukarıdan atama ile yapıldı. Burada yeniden aday adaylığı başvurusu yapmamın sebebi, Bandırma halkının isteği, ilçe örgütümüzün talebidir. Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızla beraber projelerimizle geliyoruz," dedi.

                Dursun MİRZA konuşmasını; "2019'da kurultayda değişim için imza verdim. İmza verdiğim için aday yapılmadım. Bandırma'nın geleceği için adayım," diyerek tamamladı.

                MİRZA'nın aday adaylığı başvurusu adeta siyasi şova dönüştü. Çok sayıda partili ile birlikte CHP İlçe binasının bulunduğu Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen eski Belediye Başkanı Dursun MİRZA, partililer ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.



Anahtar Kelimeler: DURSUN MİRZA' ADAYLIĞI
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı