EMRAH ÇIRA DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

EMRAH ÇIRA DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

12 Kasım 2023 Pazar günü, AK Parti'den Susurluk Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Şafak MUT'tan sonra 15 Kasım 2023 Çarşamba günü Emrah ÇIRA da AK Parti'den Susurluk Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

12 Kasım 2023 Pazar günü, AK Parti'den Susurluk Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan  Şafak MUT'tan sonra 15 Kasım 2023 Çarşamba günü Emrah ÇIRA da AK Parti'den Susurluk Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

                AK Parti Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, yerel seçimlere katılacak aday adaylarının 17 Kasım 2023 tarihine kadar aday adalıklarını açıklaması istenmişti. Bu süre 22 Kasım Çarşamba gününe kadar uzatıldı.15 Kasım 2023 Çarşamba günü Emrah ÇIRA, çok kalabalık bir topluluk önünde AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

                Susurluk AK Parti İlçe Başkanı Mesut AKGÜN, AK Parti binası önündeki kalabalığa seslenerek; "Değerli kardeşimiz Emrah ÇIRA'nın dosyasını aldım, inceledim ve kabul ettim. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum, Allah yardımcısı olsun," diyerek mikrofonu Emrah ÇIRA'ya verdi.

                Emrah ÇIRA, aşağıdaki konuşmayı yaptı:

                "Değerli Susurluklular, çok kıymetli dava arkadaşlarım, mahallelerimizin kıymetli muhtarları, değerli basın mensubu arkadaşlarım; ilçemizin çok kıymetli sivil topluk örgütü temsilcileri, parti başkanlarımız, hanımefendiler, beyefendiler ve sevgili gençler.

                Önce müsaadenizle sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. Ben, Emrah ÇIRA, 1978 Susurluk doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Susurluk'ta tamamlayarak Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldum. İş hayatıma bir meslek olarak değil, görevlerin en kutsalı olarak gördüğüm öğretmenlik ile başladım. İlçemizin çeşitli okullarında yönetici olarak görev yaptıktan sonra sırası ile Susurluk Milli Eğitim Şube Müdürü, Susurluk Halk Eğitimi Merkezi Müdürü, Susurluk Belediye Başkan Yardımcılığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı olmak üzere Susurluk ve Balıkesir'e çeşitli birimlerde yönetici olarak hizmet ettim.

                Değerli hemşehrilerim;

                Evladınız, abiniz, kardeşiniz olarak uzun zamandır sizlerle birlikte hemhalım. Susurluk'un bir evladı olarak, bu şehrin sorunlarını çok iyi biliyor ve nasıl çözebilirim diye durmaksızın mesai harcıyorum. Zamanı geldiğinde tüm plan ve projelerimi gerçeğe dönüştürmek için sabır ve samimiyetle bekliyor, hayallerimizi Susurluk halkının hizmetine sunmanın, bu güzel memleketimizi "marka" ve "örnek gösterilen" bir şehir haline getirebilmenin özlemini çekiyorum. 

                Allah'ın izni, Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın tensipleri ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ'ın olurlarıyla Susurluk Belediye Başkanlığına aday adaylığımı buradan açıklıyorum.

                Bu kararı almamda kıymetli Susurluk halkının şahsıma göstermiş olduğu teveccüh büyük rol oynamıştır. Bu samimi sevgi için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizlerin bana olan inancını, canla başla çalışarak boşa çıkarmayacağıma daha şimdiden söz veriyorum. Sağ olun, var olun.

                Ayrıca,

                Yine ilçemizin sorun ve çözümleri için mesai harcayan tüm Susurluk sevdalısı aday adayı kardeşlerime, abilerime bu zorlu süreçte başarılar diliyorum. Mevla’m; Susurluk için hayırlı hizmetler yapabilmeyi bizlere nasip etsin. Rabbim; çıktığımız bu kutlu tolda "yar ve yardımcımız" olsun.

                Sevgi ve saygılarımla.”

                Öte yandan edindiğimiz bilgiye göre, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanlarından Melih BAĞIRGAN 17 Kasım 2023 Cuma günü, yine önceki dönem AK Parti İlçe Başkanlarından Fahrettin ŞENER, 22 Kasım 2023 Çarşamba günü AK Parti’den Susurluk Belediye Başkan aday adaylıklarını açıklayacak.



Anahtar Kelimeler: EMRAH ADAYLIĞINI AÇIKLADI
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı