ESİN BALIBEK ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

ESİN BALIBEK ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Esin BALIBEK, CHP'den Altıeylül Belediye Başkan Aday Adayı oldu. BALIBEK, Aday Adaylığını, Balıkesir CHP İl binasında düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.

Esin BALIBEK, CHP'den Altıeylül Belediye Başkan Aday Adayı oldu. BALIBEK, Aday Adaylığını, Balıkesir CHP İl binasında düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.

                2019 yerel seçimlerinde de Belediye Başkan Aday Adayı olan BALIBEK, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Hedefim 2019 yerel seçimlerinde CHP Belediyeciliğine tekrar kattığımız İstanbul, Ankara gibi, bu şehrin makus talihini değiştirerek, Altıeylül'ü çağdaş, modern ve mutlu bir kent yaparak marka değere sahip bir konuma yükseltmektir. Üretebilen, hak ettiğini kazanan, sosyal, kültürel, tarihi ve coğrafi potansiyel kaynaklarının ve olanaklarının farkına vararak bu gücü etkin kullanabilme yeteneğine kavuşmuş zengin bir Altıeylül'ün var olması çok olasıdır ve benim mücadelemin ada hedefidir," dedi.

                “Altıeylül’ün Şehr-i Emini Olarak Anahtarını Almaya Geliyorum”

                Aday adaylığını açıklayan Esin BAKIBEK; “100 yıllık Cumhuriyet tarihimizde Balıkesir malumunuz hiçbir zaman kadınlar tarafından yönetilmedi. Altıeylül’e ilk kadın başkan seçilerek bu olguyu kıracağım. İşte, bu bakış açısıyla Balıkesirli hemşehrilerimin oylarına talip olarak Altıeylül ilçemize belediye başkan aday adayıyım. Başkanlığımınher an hesap verebilir şeffaf bir yönetim, partili partisiz kimsenin ötekileştirilmediği, haksızlık ve adaletsizliğin kesinlikle bulunmayacağı, samimi halkçı bir başkanlık olacaktır. Vizyonumuz var, hayallerimiz var, biz umutluyuz heyecanımız da var gençliğimiz de… Altıeylül’ün Şehr-i Eminin olarak anahtarını almaya geliyorum,” şeklinde konuştu. 

                ESİN BALIBEK KİMDİR?

                1977 Balıkesir doğumlu olan Esin BALIBEK, Balıkesir Altıeylül İlkokulu, Karesi Ortaokulu ardından Balıkesir Lisesi’ni bitirdi. Balıkesir Üniversitesi Maden Bölümünün ardından Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. 2019 yerel seçimlerinde yine Cumhuriyet Halk Partisi’nden Altıeylül Belediye Başkan Adayı olan BALIBEK, 2 çocuk annesidir. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı