EYLÜL AYINA ZAMLA GİRDİK

EYLÜL AYINA ZAMLA GİRDİK

Balıkesir, eylül ayına iki yeni zam haberiyle uyandı. Bir süredir üzerinde çalışma yapılan toplu taşıma ücretleri 1 Eylül itibariyle zamlı fiyatlarla uygulanmaya başlandı. Günün ikinci zam haberi de simit fiyatlarından geldi. 7,5

Balıkesir, eylül ayına iki yeni zam haberiyle uyandı. Bir süredir üzerinde çalışma yapılan toplu taşıma ücretleri 1 Eylül itibariyle zamlı fiyatlarla uygulanmaya başlandı. Günün ikinci zam haberi de simit fiyatlarından geldi. 7,5 liraya satılan simit fiyatları 10 liraya çıkarıldı.

                Balıkesir, eylül ayına toplu taşıma ve simit fiyatına yapılan zam haberiyle uyandı. Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) almış olduğu karar doğrultusunda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi halk otobüslerinde 8.5 lira olan tam biniş 11 liraya, 5 lira olan öğrenci binişi ise 6,5 liraya yükseldi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi halk otobüslerinin yanı sıra minibüs ve dolmuş fiyatları da güncellendi. Minibüs ve otobüslerdeki 10 liralık kartlı biniş 13 liraya, 7.5 lira olan öğrenci binişi ise 9 liraya yükselirken, sivil nakit biniş 14 lira, öğrenci nakit biniş 10 lira olarak uygulanmaya başlandı. 

                Öte yandan halkın en önemli ayaküstü yiyeceklerinden biri olan simit 1 Eylül tarihi itibariyle 7.5 liradan 10 liraya yükseldi. 



Anahtar Kelimeler: EYLÜL AYINA ZAMLA GİRDİK
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı