FAHRETTİN ŞENER: "ÇAYLAK MESİRE ALANI PROJEMİZ DE HAZIR!"

FAHRETTİN ŞENER:

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Susurluk Belediye Başkan Aday Adayı olan Fahrettin ŞENER, Susurluk'taki Çaylak Mesiresi projesini açıkladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Susurluk Belediye Başkan Aday Adayı olan Fahrettin ŞENER, Susurluk'taki Çaylak Mesiresi projesini açıkladı. Proje şöyle:

                "Çaylak şu anda (C) Sınıfı Orman Alanı'dır. Öncelikle bölgenin, günlük turizm alnaı kapsamına alınabilmesi için Orman Genel Müdürlüğü ile birlikte (B) sınıfına geçirilmesi için çalışmalar yapacağız.

                Bu çalışmalar bittikten sonra, mesire alanının uygun bir yerine Susurluk Belediyesi adına bir aile restoranı yapacağız. 

                Çataldağ Göletinden beslenen Çaylak Deresi tabanına 3 metre genişliğe sahip ve kenarları 1,5 metre yüksekliği olan bir kanal yapacağız. Bu kanalın uzunluğu Çaylak alanının girişinden başlayarak derenin düz olan kesimini kapsayacak şekilde yapılacak. Çaylak bitiminde bu kanalın ağzı çelik kapaklarla kapayılarak, kanal komple su ile doldurulacak ve durgun su alanı oluşturulacak.

                Elde ettiğimiz bu durgun suyun etrafına kamelyelar, çocuk parkları, mangal alanları, yerleştirilerek, halkımızın hizmetine sunulacak. Yine bölgede, bazı alanları karavan ve çadır alanı olarak düzenleyeceğiz. Ayrıca şelale dediğimiz bölgedeki tepenin üzerine, belediyemiz tarafından yapılacak olan ve şelaleye doğru uzanmış geniş terası ile bir restoran yapılarak Susurluk halkının hizmetine sunulacak.

                Şelalenin çevresi ve aşağıdaki havuzun da çevresine düzenlemeler yapılarak, Çaylak Mesire alanını temizlik ve güvenliği ön planda olan güzel bir konsept yaparak Susurluk halkına sosyal alan olarak hizmetine sunmayı planlıyoruz. Ayrıca Susurluk'umuzun, askeri alan dediğimiz 1200 dönümlük arazisini kent ormanı olarak düzenlenmesi için planlarımız var. 

                Gelecek yazımda Susurluk'a yapacağımız spor tesislerini konuşalım.

                Susurluk AK Parti Aday Adayı Fahrettin ŞENER.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı