GÖBEL VE ÜMİTELİ’NDE TOZ TOPRAK TARİH OLUYOR

GÖBEL VE ÜMİTELİ’NDE TOZ TOPRAK TARİH OLUYOR

Göbel - Ümiteli Mahalleleri arası asfalt serme çalışmalarına başlanıldığı müjdesini veren Susurluk AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Göbel - Ümiteli arası yol yapım çalışmasının 3 kilometrelik bir mesafeyi kapsadığını

Göbel - Ümiteli Mahalleleri arası asfalt serme çalışmalarına başlanıldığı müjdesini veren Susurluk AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Göbel - Ümiteli arası yol yapım çalışmasının 3 kilometrelik bir mesafeyi kapsadığını belirterek, çalışmaların kısa sürede biteceği bilgisini paylaştı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu hizmet alabilmesi amacıyla yol ve asfalt çalışmalarında hız kesmiyor. Bu kapsamda Susurluk AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde Susurluk Göbel - Ümiteli Mahalleleri arası asfalt serme çalışmalarına başlanıldı. Susurluk AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Belediye ekiplerinin mevcut yolu toz ve topraktan kurtarmak için var güçle çalıştıklarını belirterek Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

“İKİ YILLIK BEKLEYİŞ SONA ERİYOR”

İki yıllık bekleyişin sona erdiği müjdesini veren İlçe Başkanı Bağırgan, “Göbel - Ümiteli arası ve Göbel - Fide Fabrika arası yol yapım çalışması yaklaşık olarak 3 kilometrelik bir mesafeyi kapsıyor. Asfalt yapım çalışmalarına başlanıldı. Yaklaşık 20 Yıllık stabil yol olarak kullanılan bu güzergahta Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla beraber Göbeliler ve Ümiteli sakinleri yeni asfalt yoluna ulaşmış olacak.” şeklinde konuştu.

“İLK ÇALIŞMALAR BAŞLADI DEVAMI GELECEK”

Bağırgan, ilçenin gelişip güzelleşmesi ve ekonomik olarak kalkınma potansiyelinin artması hem vatandaş hem de bölgede bulunan fabrikaların kolay ulaşımı için büyük öneme sahip Göbel - Ümiteli yolunun yapımına başlanıldığını belirterek, “Göreve geldiğimizden bugüne dek ilçemizde birçok ilke imza atmak için çabaladık. Bizler ilçemiz için neler yapabiliriz, sürekli bunun bilincinde ve heyecanında olduk. Çok şükür şuanda da ilçemiz için çok büyük bir öneme sahip Göbel - Ümiteli arası ve Göbel - Fide Fabrikası arası yolumuzun yapımına başlanıldı.” ifadelerine yer verdi.

“GÖBEL VE ÜMİTELİ SUSURLUK’UN EN NÜFUSLU MAHALLELERİ”

“Göbel ve Ümiteli’ni birbirine bağlayan bu güzergâh Susurluk’un en kalabalık mahallelerini oluşturuyor.” diye konuşan Bağırgan, ayrıca üç adet sanayi kuruluşunun olduğu bu yolun vatandaşlar tarafından oldukça tercih edildiğinin bilgisini de paylaştı.  Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle yapımına başlanacak güzergâhın ilçe açısından gelişime katkı sağlayacağının altını çizen Başkan Bağırgan, “Fide Konserve Fabrikası, Serdar Plastik Fabrikası ve RAN Mantar İşletmeciliği Tesislerine giden yollarda bozuktu ve buraların yolları da yapım aşamasına başlanıldı. Susurluk AK Parti İlçe Teşkilatı olarak yol yapımı için Büyükşehir Belediyesine başvuruda bulunduk ve iki yıllık bir çalışmanın neticesinde programa alındı ve bugüne gelmiş olduk. Unutmamalıyız ki bir yere yol geldiğinde orası gelişime mahkûmdur.” dedi.

“YENİ GÜZERGÂHLAR OLABİLDİĞİNCE HIZLI TAMAMLANACAK”

Yeni güzergâhların da yapılacağı müjdesini paylaşan Bağırgan ayrıca şu ifadelere yer verdi; “Günaydın ve Susurluk arasında ki 8 kilometrelik yol yapımı da bu yıl içerisinde başlayacak. Karapürçek ve Bostandere yolunda da 3 kilometrelik bir yol yapımı yakın zamanda başlamış olacak. Olabildiğince hızlı bir şekilde tamamlanmaya çalışılacak.



Anahtar Kelimeler: GÖBEL ÜMİTELİ’ TOPRAK TARİH OLUYOR
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı