HAKAN SEMİZEL CHP'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HAKAN SEMİZEL CHP

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkan aday adayı olacaklar yavaş yavaş aday adaylıklarını açıklamaya başladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkan aday adayı olacaklar yavaş yavaş aday adaylıklarını açıklamaya başladı.

                Geçtiğimiz günlerde, Kepekler Mahallesi Muhtarı Aydın ŞEREN, CHP'den aday adayı olduğunu açıklamıştı. 20 Kasım 2023 Pazartesi günü de Susurluk Şeker Fabrikasından emekli Makine Mühendisi Hakan SEMİZEL, çok kalabalık bir topluluk önünde aday adaylığını açıkladı.

                CHP binasının bulunduğu Zübeyde Hanım Bulvarı, bulvar oldu olası öyle bir kalabalık görmedi.  Susurluk CHP İlçe Başkanı Bekir BARUT; “Değerli konuklar hepiniz hoş geldiniz. Bu akşam Hakan kardeşimiz, arkadaşımız CHP’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapısı herkese açık. Bundan böyle önümüze bakacağız. Önce yerelde sonra da genelde iktidar olmak için birlikte el ele kol kola çalışacağız. Sözlerimi fazla uzatmadan mikrofonu Hakan SEMİZEL’e veriyorum,” dedi.

CHP Belediye Başkan aday adayı Hakan SEMİZEL, Zübeyde Hanım Bulvarı’nın çok uzun süre araç trafiğine kapalı kalmaması için konuşmasını elinden geldiğince kısa keserek şöyle dedi:

                “İyi akşamlar arkadaşlar, hoş geldiniz.

                Bugün burada, şehrimizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek düşüncesi ile Susurluk Belediye Başkan aday adayı olduğumu açıklamak için sizin karşınızdayım. Şehrimizin güzelliklerini ve potansiyelini daha da öne çıkarmak için aday adayıyım. Sizlerle birlikte şehrimizi marka bir şehir yapmak için aday adayıyım.

                Şayet bu görevi üstlenirsem, hiçbir kişisel çekişmeye yer vermeyeceğim. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile; adalet ve eşitlik ilkelerine bağlı kalarak hareket edeceğime huzurlarınızda söz veriyorum. Hep birlikte başaracağız, çünkü bu şehir hepimizin.

                Desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Daha güzel bir Susurluk için aday adayıyım. Değerli vakitleriniz ayırdığınız için teşekkür ediyorum.”



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı