HAKAN YILDIRIM SEMİZEL: "GÜCÜMÜZ VAR, GENÇLİĞİMİZ VAR, CESARETİMİZ VAR"

HAKAN YILDIRIM SEMİZEL:

Susurluk CHP Kadın Kolları Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP'nin Belediye Başkan Adayı olan Hakan Yıldırım SEMİZEL'i bir kez daha Susurluk seçmenine tanıtmak için Adnan Menderes

Susurluk CHP Kadın Kolları Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP'nin Belediye Başkan Adayı olan Hakan Yıldırım SEMİZEL'i bir kez daha Susurluk seçmenine tanıtmak için Adnan Menderes Parkı önünde stant açtı.

                Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığı, 26 Şubat 2024 Pazartesi günü Adnan Menderes Parkı önünde açtığı stantta, Susurluk CHP Belediye Başkan Adayı Hakan Yıldırım SEMİZEL ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet AKIN'ı tanıtan broşürleri Susurluk halkına dağıttı.

                Susurluk CHP Kadın Kolları Başkanı Alev ÇOBANKUYU, basına yaptığı açıklamada; "31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayımız Hakan YıldırımSEMİZEL ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet AKIN'ın broşürlerini dağıtarak adaylarımızı bir kez daha seçmene tanıttık. Hakan Yıldırım SEMİZEL; "Gücümüz var,gençliğimiz var,cesaretimiz var, diyerek seçimlere var gücü ile hazırlanıyor. İnşallah bu seçimlerde Hakan Yıldırım SEMİZEL'i Susurluk Belediye Başkanı, Ahmet AKIN'ı da Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız. Hep birlikte çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz," dedi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı