HAKAN YILDIRIM SEMİZEL: "HALKIMIZLA BERABER İKTİDARA YÜRÜMEYE KARARLIYIZ!"

HAKAN YILDIRIM SEMİZEL:

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı olan Hakan Yıldırım SEMİZEL, Susurluk Motokros Parkurunun durumu hakkında Hayattin SÖYLER ile görüştüğünü belirterek aşağıdaki açıklama

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı olan Hakan Yıldırım SEMİZEL, Susurluk Motokros Parkurunun durumu hakkında Hayattin SÖYLER ile görüştüğünü belirterek aşağıdaki açıklamayı yaptı:

                "Motokros Parkuru ile ilgilenen Hayattin SÖYLER ile görüştüğümde, SÖYLER, 2006-2014 yılları arasında 14 yarış yapıldığını ve yarışları 4 bin kişinin izlediğini söyledi. Bu konuda Belediyeden hiç yardım alamadıklarını belirtti ve yapılması gereken noksanları anlattı. 

                Belediye Başkanı seçildiğim takdirde Motokros Parkurunda yapılması gerekenleri not ettim. Buna göre: 4 Bay, 3 Bayan tuvaletini yapacağız. Motor yıkama alanını oluşturacağız. Padok ve parkur içi enerji ihtiyacı için padoka 200 metre uzaklıktaki enerji hattından 220 volt enerji temin edeceğiz. Padok tel-çit kenarına her 30 metrede bir 5 metre yüksekliğinde aydınlatma direği dikip, padok zeminine temizlikten sonra mucur ve çakıl taşı sereceğiz."

                "KOOPERATİFÇİLİĞİ DESTEKLEYECEĞİZ" 

                Yerli üreticinin elinde kalan ürünleri alacaklarını ve üreticiye her zaman destek olacaklarını belirten Hakan Yıldırım SEMİZEL; "Belediye olarak tarım ve tarımsal sanayinin geliştirilmesinde, üreticiye girdi ve diğer desteklerin sağlanmasında, dar gelirli tüketiciye kolaylıklar yaratılmasında, sosyal konut üretimi ile barınma gereksiniminin karşılanmasında önemli katkılar sağlayacağız.

                Tarımsal faaliyetler alanında olmak üzere kırsal ve kentsel kooperatiflerin geliştirilmesini destekleyecek, açacağımız satış yerlerinde yerel üreticinin elinde kalan ürünleri alarak özellikle dar gelirli ailelere, emeklilere uygun fiyatlarla satacağız. 

                Gücümüz var, gençliğimiz var, cesaretimiz var. Halkımızla beraber iktidara yürümeye kararlıyız. Projelerimiz hazır!.. Bizi izlemeye devam edin," diyerek sözlerini tamamladı. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı