HALUK AHMET GÜMÜŞ BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI

HALUK AHMET GÜMÜŞ BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI

CHP 24'üncü dönem Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

CHP 24'üncü dönem Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

                Haluk Ahmet GÜMÜŞ, partilileri ile ilişiğini kesmediği için adından söz ettiren bir kişi. Yerel seçimler için start verilir verilmez Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı dosyasını CHP'ye teslim etti.

                Haluk Ahmet GÜMÜŞ, geçen dönem genel seçimlerinde İYİ Parti'den İzmir Milletvekilliği adaylığı başvurusu yapmış, ancak aday listesinde değerlendirilmemişti. Haluk Ahmet GÜMÜŞ, 2019 yerel seçimlerinde de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için kulis yapmış, ancak parti tabanında bu düşüncesi geniş bir karşılık bulmamıştı.

                HALUK AHMET GÜMÜŞ KİMDİR?

                Haluk Ahmet GÜMÜŞ, 10 Mart 1960 tarihinde Balıkesir Bigadiç"te doğdu.

                Babasının adı Ahmet, annesinin adı Emine'dir.

                Ekonomist, İş Geliştirme ve Jeopolitika uzmanı; Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümümü bitirdi.

                İÜ İşletme İktisadi Enstitüsü İşletmecilik Yönetimi İhtisas Praogramını tamamladı.

                Üniversite De Paris VIII'de Doktora Programına bağlı "Jeopolitik" alanda "DEA" Derinleşmiş Etütler Diploması aldı.

                Üniversite Paris I Pantegon Sorbon'da "Analyse Economique" derslerini izledi. İÜ Sosyla Bilimler Enstitüsünde Avrupa Birliği Ekonomik Yapısı yüksek lisans derslerinin tümünü aldı.

                Başbakanlık Devlet planlama Teşkilatı Özel İhtisas Komisyonları Üyeliği görevlerinde bulundu. İş hayatına özel sektörde devam ediyor.

                Çeşitli özel kuruluşlarda genel uzman, İş Geliştirme ve planlama Müdürü, Koordinatör, Genel Müdür Yardımcısı, holdingde Grup Başkanı gibi değişik görevlerde bulundu. Yayınlanmış çeşitli makaleleri bulunmaktadır.

                Fransızca ve İngilizce bilen GÜMÜŞ, evli ve 1 çocuk babasıdır. 



Anahtar Kelimeler: HALUK AHMET GÜMÜŞ BÜYÜKŞEHİR ADAYI
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı