İLÇEMİZ EMNİYET SORUMLULUK BÖLGESİNDE DÜZENLENECEK TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ YER VE GÜZERGAHLARI BELLİ OLDU

İLÇEMİZ EMNİYET SORUMLULUK BÖLGESİNDE DÜZENLENECEK TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ YER VE GÜZERGAHLARI BELLİ OLDU

2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. maddesi ile Uygulama Yönetmeliğinin 3. maddesi gereği hazırlanan İlçemiz Polis Sorumluluk bölgesinde düzenlenecek olan Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri yeri ve yürüyüş

2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. maddesi ile Uygulama Yönetmeliğinin 3. maddesi gereği hazırlanan İlçemiz Polis Sorumluluk bölgesinde düzenlenecek olan Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri yeri ve yürüyüş güzergahı aşağıya çıkarılmıştır.

                1.TOPLANMA VE TOPLANTI ALANI GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI

                YÜRÜYÜŞE GEÇMEK ÜZERE TOPLANMA ALANI: İlçemiz Yeni Mahalle Zübeyde Hanım Bulvarı şehir mezarlığı önündeki açık alan toplanma yeri olarak belirlenmiştir.

                YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI: İlçemiz Yeni Mahalle Zübeyde Hanım Bulvarı takip edilerek İstasyon Caddesine inilecek, İstasyon Caddesinden açık yer toplantısının yapılacağı Atatürk Anıtı önündeki meydanda sona erecektir.

                AÇIK YER TOPLANTI (MİTİNG) ALANI: İlçemiz Han Mahallesi Atatürk Anıtı’nın bulunduğu meydan açık yer toplantısının yapılacağı mahal olarak tespit edilmiştir. 

                DAĞILMA YERLERİ: İlçemiz Han Mahallesi İstasyon Caddesi Çarşı Camii Sokak, Çay Caddesi ve Eski Sanayi Caddesine dağılım olacaktır.

                2.ALTERNATİF TOPLANMA VE TOPLANTI ALANI GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI

                YÜRÜYÜŞE GEÇMEK ÜZERE TOPLANMA ALANI: İlçemiz Han Mahallesi Eski Garajlar Mevkii Güneş Dinlenme Tesisleri arkası (İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu yanı), kamyon garajı yanında bulunan yeşil alan tespit edilmiştir. 

                YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI: İlçemiz Karşıyaka Mahallesi Demokrasi Caddesi takip edilerek, Simav (Susurluk)Çayı üzerinde bulunan köprüden geçilerek belediye düğün salonunda son bulacaktır.

                AÇIK YER TOPLANTI (MİTİNG) ALANI: İlçemiz Karşıyaka Mahallesi Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan belediye düğün salonu önündeki alan tespit edilmiştir.

                DAĞILMA YERLERİ: İlçemiz Karşıyaka Mahallesi Atatürk Caddesi Buzağlık Mahallesi yolu ve Demokrasi Caddesi üzerinden şehir merkezi istikametine dağılım olacaktır.

                3.AFİŞ PANKART ASMA YERLERİ

                İlçemiz Yeni Mahalle Ayran Evi Kavşağından başlayıp İstasyon caddesi Hatap Köprüsüne kadar, Muammer Aksoy Bulvarının tamamı, Komiser Zekeriya Bilgen kavşağında Duman yolu Şehit Kadir Çelik Caddesi ile kesiştiği yere kadar, Zübeyde Hanım Bulvarı İstasyon Caddesi girişinden ilçe mezarlığı önüne kadar, İstasyon Caddesi Şehit Fikret Caddesinin kesiştiği yerden Anıt Meydanına kadar, Milli Kuvvetler Caddesi Handere Sokağının kesiştiği yerden Şehit Pilot Rafet Yılmaz Caddesi başlangıcına kadar, Şehit Pilot Rafet Yılmaz Caddesi başlangıcından Derya Sokağın başlangıcına kadar, Şehit İbrahim Çınar Meydanından Beşeylil caddesi Işıklı kavşağa kadar, Şehit İbrahim Çınar Meydanından Belediye Caddesi, Zaferi Milli Caddesi Başlangıcına kadar, Kışla Mahallesi Kışla Camii Sokak ve Baybaran Caddesinin kesiştiği yerden Devlet Karayoluna kadar, Karşıyaka Mahallesi Atatürk Caddesi Şahlan Yapı Kooperatifi önünden Atatürk Caddesi 13. Sokağın başlangıcına kadar ve Atatürk Caddesi ile 4. Sokağın kesiştiği yerden Demokrasi Caddesine kadar tespit edilmiştir.

                Kamuoyuna duyurulur.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı