İLK YARI SONA ERDİ SUSURLUKSPOR KALESİNDE SADECE 3 GOL GÖRDÜ

İLK YARI SONA ERDİ SUSURLUKSPOR KALESİNDE SADECE 3 GOL GÖRDÜ

Balıkesir Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden takımımız Susurluksp0r, ilk yarıyı grubunda ikinci sırada bitirdi. 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alan Susurlukspor, sadece 1 kez mağlup oldu.

Balıkesir Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden takımımız Susurluksp0r, ilk yarıyı grubunda ikinci sırada bitirdi. 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alan Susurlukspor, sadece 1 kez mağlup oldu. 23 gol atan takımımız, kalesinde 3 gol gördü ve 17 puan toplayarak grubu ikinci sırada bitirdi.

                Balıkesir Süper Amatör Ligi'nde ilk yarı sona erdi. Merkez, Körfez ve Marmara grupları olmak üzere 3 grupta oynana müsabakalar sonunda ilk yarıyı gruplarında ilk iki içerisinde bitiren takımlar tatile moralli girdi. Merkez Grubu'nda Sındırgı Belediyespor ve Gaziosmanpaşaspor takımları ilk iki içerisinde yer aldı. Körfez Grubu'nda ise 1966 Edremitspor ve Gömeç Belediyespor da ilk ikide yer alan takımlar oldu. Marmara Gurubu'nda ise Gönen Belediyespor ile Susurlukspor ilk yarıyı ilk iki sırada bitirmenin mutluluğunu yaşadı.

                Süper Amatör Lig'in ilk yarısında üç grup içerisinde en çok gol atan takım Gönen Belediyespor (32) oldu. İlk yarının en az gol atan takımı ise 5 golle Körfez Grubu'ndan 2008 Yeni Mahalle, ilk yarıda en az gol yiyen takım ise Gönen Belediyespor takımı (2) oldu. Kalesinde en az gol gören diğer takımlar ise Susurlukspor (3), Erdekspor (3), Sındırgı Belediyespor (4) ve Gaziosmanpaşaspor (5) oldu. 30 gol ile Yakupköyspor en çok gol yiyen takım durumunda. Ligde en çok galip gelen takım 8 de 8 yapan Sındırgı Belediyespor. En az galip gelen takım ise galibiyetleri olmayan Gökköyspor ile 2008 Yeni Mahallespor. Paşaçiftlikspor ile Gökköyspor 7'şer mağlubiyet ile en çok mağlup olan takımlar. 

                Süper Amatör Lig'de en az berabere kalan takımlar ise Gaziosmanpaşaspor, Sındırgı Belediyespor, Körfez Eğitim Gelişimspor, Bandırma Sanayispor ve Paşaçiftlikspor hiç berabere kalmadı. Küçükköyspor ise en çok berabere kalan takım (3). İlk yarıda en az mağlup olan takımlar Gönen Belediyespor, Sındırgı Belediyespor ve 1966 Edremitspor, 24 puanla en çok puan toplayan takım Sındırgı Belediyespor. En az puan toplayan takımlar ise Gökköyspor (1) ve 2008 Yeni Mahallespor (1). (



Anahtar Kelimeler: SUSURLUKSPOR KALESİNDE SADECE GÖRDÜ
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı