İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİNDEN NURETTİN GÜNEY'E TAM DESTEK

İYİ PARTİ  İLÇE YÖNETİMİNDEN NURETTİN GÜNEY

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY'e, Susurluk İYİ Parti teşkilatından tam destek geldi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY'e, Susurluk İYİ Parti teşkilatından tam destek geldi.

                26 Ekim 2023 Perşembe günü Susurluk'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER'in, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile devam, demesinin ardından Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanı, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, mevcut Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY'e tam destek, dedi.

                İYİ Parti İlçe Yönetimi, İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL önderliğinde 14 Kasım 2023 Salı günü saat 11.00'da Susurluk Belediyesi'ni ziyaret etti. 

                Ziyarette konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL; "Genel Başkanımız Meral AKŞENER tarafından Belediye Başkanımız Nurettin GÜNEY, 31 Mart 2024 yerel seçimleri  için tekrar aday göstererek, Susurluk Belediyesi'nin çalışmalarını Türkiye'ye örnek gösterdi. Genel merkezimizin kararının ve Başkan Nurettin GÜNEY'in yanındayız ve adaylığını destekliyoruz. Bugün için Genel Başkanımız 'İttifak Yok' diyor, ama ileride ne olur bilemiyoruz. Bİz, ilçe yönetimi olarak seçimlere Nurettin GÜNEY'in adaylığında tek başımıza girecekmiş gibi hazırlanıyoruz. Başkan GÜNEY'i kutluyor ve başarılar diliyoruz," dedi ve Nurettin GÜNEY'i tüm İYİ Partililer adına tebrik etti. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli