KILIÇDAROĞLU AÇIKLADI: "BALIKESİR'DE AHMET AKIN,İZMİR'DE TUNÇ SOYER ADAYIMIZ"

KILIÇDAROĞLU AÇIKLADI:

CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDROĞLU, İZSİAD ile yaptığı bir görüşmede yerel seçimlerde gösterecekleri İzmir ve Balıkesir adaylarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDROĞLU, İZSİAD ile yaptığı bir görüşmede yerel seçimlerde gösterecekleri İzmir ve Balıkesir adaylarını açıkladı. 

                İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan KÜÇÜKKURT ve Yönetim Kurulu üyeleri Münir Sirhan ÖZEN, Semiha GÜNEŞ, Ali TALAK, Ali KARA ve Mehmet Selim TAN, CHP Genel Merkezinde KILIÇDAROĞLU'nu ziyaret etti.

                İz Gazete'den Ümit KARTAL'ın haberine göre; "Ahmet AKIN'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağına dair söylentiler nereden çıkıyor?" sorusu üzerine KILIÇDAROĞLU; Ahmet AKIN'ın İzmir ile alakası yok. Ahmet AKIN bizim Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımızdır. Geçen seçimde de öyleydi ancak İYİ Parti ile ittifak kapsamında İYİ Parti'ye bıraktık ama olmadı. Şimdi de Balıkesir adayımız Ahmet AKIN'dır," ifadelerini kullandı.

                KILIÇDAROĞLU'nun İzmir Büyükşehir Belediyesi adayına dair sözleri üzerine İZSİAD Başkanı Hasan KÜÇÜKKURT; "Peki İzmir adayınız kim?" diye sordu.

                Kemal KILIÇDAROĞLU; "Tunç SOYER elbette adayımızdır."

                Hasan KÜÇÜKKURT: Ama bunu söylemediniz. Başla şehirlerden açıkladığınız oldu, İzmir'i açıklamadınız.

                Kemal KILIÇDAROĞLU: Gazeteciler sıkıştırınca diğer adayları açıklamak zorunda kaldım. Sonra partiden bana adayları önceden açıklamam konusunda eleştiri geldi. O yüzden açıklamadım.

                Hasan KÜÇÜKKURT: (Ali TALAK'ı göstererek) Ali TALAK gazetecidir başkanım. Bizi de gazeteci sayın ve açıklayın.

                Kemal KILIÇDAROĞLU: O zaman açıklayayım... Adayımız Tunç SOYER'dir.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı