MELİH BAĞIRGAN DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MELİH BAĞIRGAN DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Susurluk'ta Ak Parti aday adayları 3'e yükseldi. 17 Kasım 2023 Cuma günü, saat 13,40'ta önceki dönem AK Parti İlçe Başkanlarından Melih BAĞIRGAN da yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Susurluk'ta Ak Parti aday adayları 3'e yükseldi. 17 Kasım 2023 Cuma günü, saat 13,40'ta önceki dönem AK Parti İlçe Başkanlarından Melih BAĞIRGAN da yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

                Önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı olan Melih BAĞIRGAN, aday adaylığını resmen açıkladı. 17 Kasım 2023 Cuma günü, saat 13.40'ta AL Parti ilçe binasına gelen Melih BAĞIRGAN, çok kalabalık bir topluluk önünde aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Mesut AKGÜN'e sundu. Dosyayı kontrol eden Başkan AKGÜN, evrakların tamam olduğunu söyleyerek, dosyayı kabul etti. 

                5 Eylül Gazetesi yazarı Gürdal ERGEN'in; "AK Parti'de Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapan 3'üncü kişi Melih BAĞIRGAN oldu. 22 Kasım Çarşamba günü de yine önceki dönem ilçe başkanlarından Fahrettin ŞENER, aday adaylığı başvurusunu yapacak. Bu konudaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?" sorusunu Başkan AKGÜN; "Evet, 3 arkadaşımız resmen başvurularını yaptı. Çarşamba günü de Fahrettin ŞEKER başvurusunu yapacağını açıkladı. Bu arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden daha kıymetli. Ben inanıyorum ki hangisi Belediye Başkanı olursa olsun Susurluk için elinden gelen her şeyi çok güzel yapacak kabiliyete sahip. Bizler de elbette Başkanımızın yanında olacağız.  Daha yaşanabilir, örnek bir Susurluk yaratmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız," dedi.

                Söz alan Melih BAĞIRGAN, şöyle konuştu:

                "Değerli dava arkadaşlarım, ilçe başkanım, başkanlarım ve çok değerli Susurluk halkı. Hepinizi öncelikle saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Ben Melih BAĞIRGAN, bir çocuk babası ve işletme sahibi bir esnafım. Çıkmış olduğum bu kutlu davaya, geçirmiş olduğum 3 yıllık AK Parti İlçe Başkanlığı ve dönemsel olarak ilçe teşkilatı yönetiminde yer alarak deneyim kazandım. İlçe Başkanlığı döneminde geçirmiş olduğum üç yıl benim için çok değerliydi. Çünkü bu üç yıllık süreçte gerek Susurluk'un sorunlarına ve yapılması gerekenlere fazlasıyla vakıfım. Ayrıca ilçe başkanlığı döneminde yapmış olduklarımız yine yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Kazanmış olduğum bu deneyimler ile Susurluk'umuzu geliştirmek ve sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla Derdimiz Hizmet Sevdamız Susurluk, dediğimiz bu yolda, Susurluk Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Bizleri kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için hepinizin ayaklarına sağlık; hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, hayırlı cumalar dilerim." 



Anahtar Kelimeler: MELİH BAĞIRGAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı