MEMLEKET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI HAYRİ AYKUT

MEMLEKET PARTİSİ BELEDİYE  BAŞKAN ADAY ADAYI HAYRİ AYKUT

Memleket Partisi Susurluk Belediye Başkan Aday Adayı Hayri AYKUT sosyal medya üzerinden yapacaklarına dair açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Memleket Partisi Susurluk Belediye Başkan Aday Adayı Hayri AYKUT  sosyal medya üzerinden yapacaklarına dair açıklamalar yapmaya devam ediyor.

17. sini yaptığı açıklama şöyle, “Susurluk  halkı bize görev verirse inşatlarda bitişik nizama izin vermeyeceğiz.  1980 den sonra müteahhitler doğaya zarar verdi. Bu güne kadar yerel yönetimler belediye başkanları da buna dahil, Millikuvetler Caddesi, Beşeylül Caddesi, Bbulvar Caddesi karşılıklı tümü bitişik nizam binaları birbirine dayamışlar  bir iki daire fazla yapıp cebe zula ediyorlardı. Halbuki bile bile doğaya zarar veriyorlar. Yağmurlar toprağa düşmüyor direk betona ondan sonrada dükkanları su basıyor evleri su basıyor nedenleri bu. Sene 1960'ta  Şirin Evlerde Şeker Fabrikasında çalışan işçiler kooperatif kurarak ev yaptılar. Bahçeli evlerin dört tarafı da yeşillik her tarafından hava alıyor, Esentepede de 1966'da 16 adet Şeker Fabrikasında çalışan işçiler için bahçeli tek katlı binalar yapıldı ve bahçeli evlerde komşuluk var fakat bitişik nizam binalarda komşusunu tanımıyor doğaya sahip çıkmasak açta kalırız susuzda kalırız. HALKA HİZMET HAKA HİZMET...(memleket hayri)”



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı