MEMLEKET PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR ADAYINI AÇIKLADI

MEMLEKET PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR ADAYINI AÇIKLADI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE, yerel seçimlere hazırlandıklarını belirterek; "Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız, ittifaklara açığız," dedi. İNCE sözlerine; "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi için adayımız

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE, yerel seçimlere hazırlandıklarını belirterek; "Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız, ittifaklara açığız," dedi. İNCE sözlerine; "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi için adayımız Mahir BAKAN'dır," diyerek devam etti.

                Memleket Partisi Genel Başkanı İNCE, Ankara'da bir otelde, partisinin yerel seçimlere ilişkin hazırladığı yol haritasını açıkladı. İNCE; basın toplantısında delegelerin değil üyelerin hakim olduğu ittifak oluşturulması gerektiğine vurgu yaptı. Muhalif partilere seslenen İNCE; "CHP'ye, İYİ Parti'ye , bütün Millet İttifakı'na, ittifak dışında kalan Zafer Partisi'ne sesleniyorum. Bizim 70 bin üyemiz var. sizin çok daha fazla üyesi olanlarınız var. Gelin üyelerin söz sahibi olduğu siyasi bir ittifak, Genel Başkanların diktatör olmadığı bir ittifak yapalım. Her türlü fedakarlığa hazırım," dedi.

                SİNAN DİKER: MEMLEKET PARTİSİ SAHAYA İNECEK

                Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mahir BAKAN'ı açıklamasının ardından Memleket Partisi Kurucu Balıkesir İl Başkanı Sinan DİKER, SEMBOL MEDYA'ya özel açıklamalarda bulundu. Başkan DİKER; "Genel Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ile beraber yaklaşık 15 gündür yaptığımız istişareler ile beraber hafta başından itibaren Memleket Partisi olarak sahaya ineceğiz. İlçe Belediye Başkan Adaylarımızın belirlenme süreci de tamamlanmak üzere. Mamleket Partisi olarak Balıkesir'de adayımız Mahir BAKAN'ın başarılı olacağından hiç şüphemiz yok. Mahir Bey, Balıkesir'in değerli bir evladıdır. Bu doğrultuda Memleket Partisi olarak yerel seçimlerde ses getireceğimizi şimdiden belirtmek istiyorum," dedi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı