MERAL AKŞENER: "ADAYIMIZ NURETTİN GÜNEY"

MERAL AKŞENER:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER, Susurluk Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 'Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirmek üzere ilçemize geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER, Susurluk Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 'Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirmek üzere ilçemize geldi. AKŞENER, burada yaptığı açıklamada 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Susurluk Belediye Başkan adayının NURETTİN GÜNEY olduğunu açıkladı.

                İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER, bölge istişare toplantısı için geldiği Balıkesir'de 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde partisinden belediye başkan adayı olan 4 ismi açıkladı. 

                Susurluk'ta, Başkan Nurettin GÜNEY ile devam diyen Genel Başkan AKŞENER; Karesi ilçesi için Mustafa Lemi AYTEKİN'in, Gönen ilçesi için Fedai COŞKUN'un, Erdek ilçesinde de Arif DEMİR'in Belediye Başkan Adayları olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi geçen İYİ Parti Milletvekili Turhan ÇÖMEZ ile ilgili soruyu yanıtlayan Meral AKŞENER; "Yorum yok" ifadelerini kullandı.

                Türkiye'de her seçim öncesinde toplumun kutuplaştırılmak istendiğini öne süren İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER, 2024 seçimlerinde de toplumu İsrail-Filistin savaşı üzerinden kutuplaştırılmaya çalışıldığını iddia etti.

                Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Hamas ile ilgili açıklamalarını değerlendiren AKŞENER, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara neden olan Hamas'ın ilk yaptığı hamlenin terör olduğunu kaydederken; "Hamas terör örgütüdür, Netanyahu katildir," diye konuştu.

                Genel Başkan AKŞENER, sözlerine şöyle devam etti: "Balıkesir'in hem siyasi hem de basın mensuplarının dürüstlükleri üzerinden hayatımdaki yeri çok önemlidir. Yine Balıkesir'e geldiğimde o zaman akil adamlar da buradaydı. Sonradan çok aslan kesilenler o zaman kedi gibi 'miyav' yapmışlardı. Ben de o insanlar için bir tanımda bulunmuştum ve mahkemelik olmuştum. Yani bütün vukuatlarım Balıkesir'de oldu."

                "NURETTİN GÜNEY, HAYAL ETTİĞİM BELEDİYE BAŞKANI"

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ile bol bol sohbet eden Genel Başkan Meral AKŞENER, Başkan GÜNEY'in yaptığı çalışmalardan mutluluk duyduğunu belirterek; "Başkanımız Nurettin GÜNEY, tam benim arzu ettiğim gibi, benim hayal ettiğim gibi bir Belediye Başkanı... Onunla gurur duyuyorum," dedi. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli