ÖDEMİŞ BADEMLİ FİDANCILIK KAYMAKAM KÖKEN'İ ZİYARET ETTİ

ÖDEMİŞ BADEMLİ FİDANCILIK KAYMAKAM KÖKEN

İzmir Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hurşit NALLI ve Yönetim Kurulu üyeleri, Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'i ziyaret etti.

İzmir Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hurşit NALLI ve Yönetim Kurulu üyeleri, Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'i ziyaret etti.

                İzmir Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hurşit NALLI, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN'i makamında ziyaret etti. Ziyarete; Ticaret Odası Başkanı İlker KURT, Ticaret Borsası Başkanı Sefer GÖÇER ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin TUNALI, Ziraat Odası Başkanı Özkan GÜRKÖK de katıldı.

                Bademli Fidancılık yetkilileri; "Süs bitkisi, çiçek, mevsimlik çiçek, torf, toprak ve diğer dökme malzemeleri, meyve fidanı, iç mekan bitkileri, sebze fidesi, çiçek, sebze ve çim tohumları, saksı bitkileri gibi birçok balkon ve bahçe malzemesi üretiyoruz. Telefon ya da internet üzerinden sipariş vererek İzmir Ödemiş Bademli'den adresinize kargo ile kolayca en uygun fiyatla getirtebilirsiniz," dediler.

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Hurşit NALLI ve Yönetim Kurulu üyelerini Susurluk'ta misafir ettiklerini belirterek; "Bu ziyarette Oda Başkanlarımız da bulundu. İş birliğine vesile olabiliriz inşallah. Bademlideki başarı hikayesinin, Susurluk çiftçilerine de uyarlanması temel muradımız," dedi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı